Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ξανθό γκρι χρώμα μαλλιών: Balayage vs όλα τα μαλλιά

HAIR TREND IMAGE

Το ξανθό γκρι είναι εδώ και δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από την επιρροή του. Πριν τα εξώφυλλα αρχίσουν να κατακλύζονται από γκρι αποχρώσεις, πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να το φορέσεις πρώτη εσύ. Σε στυλ balayage ή μήπως σε total look;

Balayage

Το χρώμα: Το γκρι σε στυλ balayage γίνεται ακόμη πιο ευπροσάρμοστο επειδή μπορείς να το δοκιμάσεις σε όποιο χρώμα επιθυμείς. Από τα μεταλλικά γκρι έως την απόχρωση των σκούρων μολυβένιων σύννεφων, μπορείς να επιλέξεις οτιδήποτε ταιριάζει στο βασικό σου φόντο και να ανανεωθείς.

Τα πλεονεκτήματα: Όπως σε κάθε απόχρωση, έτσι και στο γκρι το balayage δεν γίνεται απαιτητικό στη συντήρηση και στην περίπτωση που το βαρεθείς, μπορείς να το αλλάξεις εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία για την τρίχα σου.

Τι λένε οι ειδικοί: Αν επιλέξεις το γκρι σε balayage αντί για όλο το μήκος των μαλλιών, μπορείς να γλιτώσεις αρκετό χρόνο διεργασίας και ταλαιπωρίας για τα μαλλιά σου. Ωστόσο, ακόμη κι αν το χρώμα βρίσκεται κυρίως στις άκρες των μαλλιών, η γκρι σου απόχρωση απαιτεί ένα σημαντικό βαθμό συντήρησης και φροντίδας που δεν πρέπει να αμελήσεις.

Όλα τα μαλλιά γκρι

Το χρώμα: Η γκρι απόχρωση σε όλο το μήκος των μαλλιών θεωρείται μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις. Τα γκρι μαλλιά ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, ενώ φέρνουν στην επιφάνεια τη νεράιδα μέσα σου σε περίτεχνα χτενίσματα με πλεξούδες και κοσμήματα.

Τα πλεονεκτήματα: Υπάρχει μια κατάλληλη απόχρωση για κάθε γυναίκα. Από τα ξανθά σταχτί μέχρι να σκούρα γκρι βιολέ, η γκάμα είναι ατελείωτη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις απόχρωση που να ταιριάζει και σε σένα.

Τι λένε οι ειδικοί: Οι γκρι βαφές μαλλιών προσφέρουν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χρώμα που απαιτεί όμως εντατική περιποίηση, λόγω του μεγάλου βαθμού ξανοίγματος που απαιτεί. Εφοδιάσου με υπομονή, αλλά και χρόνο για ρεφλέ και toner στο κομμωτήριό σου, ιδίως αν ξεκίνησες με πολύ σκούρα μαλλιά.

Image Credits: Getty Images, iStock - Getty Images Plus / E+ - %ikhail Spaskov / CoffeeAndMilk

Content created by Webedia