Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ξανθά μαλλιά: Λευκή Ζάχαρη vs. Μελί

hair image

Δεν λατρεύεις μία μάχη ανάμεσα στις ξανθιές; Οι ένορκοι είναι έτοιμοι – ποια απόχρωση θα νικήσει; Η λευκή ζάχαρη ή το χρυσαφένιο μέλι; Είναι η Μάχη των Look που περιμέναμε τόσο καιρό!

Γλυκιά σαν Λευκή Ζάχαρη

Σχεδόν πλατινέ, αυτή η λευκή απόχρωση ζάχαρης είναι η απόλυτη τάση της εποχής. Πολύπλευρη, μπορεί να είναι σέξι ή γλυκιά, ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Το στυλ: Με έναν χαλαρό κυματισμό, δεν γίνεται να μην το αγαπήσεις – ανάλαφρο με χωρίστρα στο πλάι. Πανεύκολο. Το κόλπο; L'Oréal Professionel Platinum Ammonia Free Blond Studio για τέλειο ξάνοιγμα, μέχρι και 7 τόνους πιο ανοιχτό. Γρήγορο, λειτουργεί μέσα σε 15 με 50 λεπτά, ανάλογα με το πόσο ανοιχτό το θέλεις. Είναι το καλύτερο ξανθό, με nutriceride και απαλό κερί μέλισσας.

Το χτένισμα: Ένα από τα πιο κλασικά: ένα γρήγορο βούρτσισμα και χωρίστρα στο πλάι.

Η γνώμη των ειδικών: Λατρεύουμε το χρώμα που κινείται τόσο διακριτικά ανάμεσα στη ζεστασιά του ξανθού και τον πάγο του πλατινέ.

Γλυκιά σαν Μέλι

Μία ιδέα πιο ζεστή, αυτή η μελένια απόχρωση μας πηγαίνει στις χρυσαφένιες αποχρώσεις της καραμέλας. Είναι καυτή!

Το στυλ: Με μία ιδέα από balayage, αυτό το καραμελένιο ξανθό είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις, χάρη στο L'Oréal Professionel Blonde Studio Majimeches. Κάνε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για τέλειες ανταύγειες, χάρη στην κρέμα χωρίς αμμωνία, για ξάνοιγμα. Η 'Stop and Go' τεχνολογία με oleosphers είναι ιδανική για έντονα ξανθά και απαλό απίστευτα χρυσαφένιο και μεταξένιο αποτέλεσμα.

Το χτένισμα: Εύκολοι κυματισμοί και ένα διακριτικό ντεγκραντέ ολοκληρώνουν τέλεια την εικόνα.

ΥΓ: Μην ξεχάσεις να χαρίσεις στον εαυτό σου την περιποίηση του L'Oréal Professionnel CC Cream Blondes Vitamino Color – το μυστικό για να προστατεύεις τις ξανθιές ανταύγειες από το να γίνουν κίτρινες. Στην υγειά των πιο λαμπερών ξανθών!

Η γνώμη των ειδικών: Γλυκό σαν καραμέλα – πώς να μην το αγαπήσεις; Ένα ακόμη θετικό είναι πως δείχνει και πανέμορφα φυσικό.

Λοιπόν, ποιος θα νικήσει; Η πανέμορφη γλυκιά ζάχαρη ή οι καυτές μελένιες αποχρώσεις;

Image Credits: Getty Images, Getty Images Entertainment - Christian Vierig

Content created by Webedia