Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Αυτά τα Χριστούγεννα παίξε με το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και ανανεώσου!

Παίξε με το χρώμα των μαλλιών σου και όχι με τη φωτιά. Το φλογερό κόκκινο κάνει αναπάντεχο comeback και ήρθε η στιγμή για να το τολμήσεις! Οι επιλογές που υπάρχουν στη διάθεσή σου είναι περισσότερες από ποτέ!  

Παίξε με τις κόκκινες αποχρώσεις. 

Και ποια δεν θέλει να ακούσει αυτές τις γιορτές: «Τα μάτια σου τονίζονται υπέροχα με αυτό το χρώμα!»; Το μυστικό για το απόλυτο κόκκινο είναι η σωστή επιλογή χρώματος, με βάση τα χαρακτηριστικά και το χρώμα του δέρματος σου. Τα έντονα κόκκινα χρώματα μπορούν να αναδείξουν τα λεπτά, χωρίς όγκο μαλλιά, ενώ σε συνδυασμό  με ένα δυναμικό κούρεμα μπορείς να δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται. Αν έχεις πολύ λεπτά και εύθραυστα μαλλιά μην απελπίζεσαι. Ένα παιχνίδι με ανταύγειες πάνω στο φυσικό σου χρώμα μπορεί να δώσει μια διαφορετική διάσταση  χωρίς να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σου.  

Κόκκινο όμπρε: το διαφορετικό. 

Ίσως να σου ακούγεται λίγο τολμηρό, αλλά ένα όμπρε σε κόκκινες αποχρώσεις μπορεί να αναδείξει το φυσικό σου καστανό χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεσαι για το ξεθώριασμα του χρώματος ή την εμφάνιση της ρίζας. Μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και πάνω σε ξανθά μαλλιά σε ζεστές αποχρώσεις, ώστε να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό look που μπορείς εύκολα να αλλάξεις. Τα τελευταία χρόνια το όμπρε είναι απίστευτα στη μόδα, αλλά αν δεν σου αρέσει απλά μην το κάνεις! Αν όμως το λατρεύεις, τόλμησέ το! Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα βγεις χαμένη. 

Τόλμησε να παίξεις και με τις αποχρώσεις με τη βοήθεια των ειδικών!  

Το κόκκινο είναι χρώμα των μαλλιών που δε γνωρίζει ηλικία και  είναι πιο ευπροσάρμοστο απ’ όσο πολλοί νομίζουν. Μπορεί να γίνει ροκ αλλά και σοφιστικέ. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα το υποστηρίξεις.  Κάνε αυτό που σε εκφράζει και μείνε πιστή στο στυλ σου. Πρόσεχε τι ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σου. Τα μαλλιά είναι έκφραση του στυλ μας. Εμπιστεύσου τους  κατάλληλους επαγγελματίες και ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.