Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Γράφημα Aποχρώσεων Kαστανής Bαφής Mαλλιών: Διαλέξτε το Τέλειο Καστανό

Getty images concern

Εάν δεν είναι ακόμα καστανή, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική απόχρωση, ή κάνετε τη μετάβαση από τα ξανθά, το γράφημα των αποχρώσεων της καστανής βαφής έχει πλούσιες επιλογές, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν μπορείτε να βρείτε την ιδανική καστανή απόχρωση !

Αποχρώσεις καστανών μαλλιών: οδηγός χρήσης για το γράφημα χρώματος

Σκέφτεστε να κάνετε στην άκρη τη σκούρα πλευρά, αλλά δεν είστε σίγουρες για το ποιές είναι οι καλύτερες καστανές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας και τον τόνο της επιδερμίδας σας; Μην ψάχνετε παραπέρα: είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε τις διαφορετικές καστανές αποχρώσεις που είναι διαθέσιμες στις αποχρώσεις του γραφήματος των καστανών μαλλιών, όπως και για το πως μπορείττε να γίνεται δημιουργικές με διαφορετικές τεχνικές βαφής.

Γιατί υπάρχει ένα γράφημα για καστανές αποχρώσεις βαφής μαλλιών ;

Όταν έχει να κάνει με τις αποχρώσεις των καστανών μαλλιών, υπάρχουν πολύ περισσότερες από όσες φαντάζεστε και αυτός είναι λόγος που το γράφημα των καστανών αποχρώσεων είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να συγκρίνετε τα χρώματα, ειδικά αν διστάζετε ανάμεσα σε αρκετά χρώματα μαλλιών.

Βrunette αποχρώσεις: πως να επιλέξετε από διαφορετικές καστανές βαφές

Πρώτον, τί σημαίνει brunette ; Στην πραγματικότητα, είναι απλά η γαλλική λέξη για το « καστανό” , αλλά η λέξη “brunette” ακούγεται πιο ελκυστική, έτσι λοιπόν τη χρησιμοποιούμε αντ’αυτού όταν έχει να κάνει με αποχρώσεις βαφής μαλλιών! 

Κοιτάτε για ένα ζεστό καστανό χρώμα μαλλιών ή για σκούρα brunette απόχρωση μαλλιών; Πλούσια, σκουρότερα χρώματα μπορούν να προσθέσουν όγκο, πύκνωση και λάμψη στα μαλλιά σας, όπως να δώσουν ζεστασιά στην επιδερμίδα και  να τονίσουν τα μάτια σας. Οι ανοιχτές καστανές αποχρώσεις μαλλιών είναι επίσης πολύ δημοφιλείς : οι πιο ψυχρές αποχρώσεις του καστανού– όπως το μπεζ ξανθό – έχουν μεγάλη επιτυχία στις δεξιώσεις και στην πασαρέλα αυτή την περίοδο.

Οι αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών και ο τόνος της επιδερμίδας: βρείτε το καλύτερη αντιστοιχία  

Το πιο σημαντικό βήμα για να βρείτε το ονειρεμένο καστανό χρώμα σας είναι να εξακριβώσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας, το οποίο δεν έχει να κάνει με το χρώμα της. 

Αν το δέρμα σας φαίνεται καλύτερα απέναντι στο ασημί, και οι φλέβες σας έχουν κυρίως μπλε χρώμα, είναι πιθανό ότι έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας Αν, παρ’όλα αυτά, το χρυσό φωτίζει το πρόσωπό σας και οι φλέβες σας έχουν μια πράσινη απόχρωση, πιο πιθανό να έχετε ζεστούς τόνους στην επιδερμίδα σας. Φυσικά, υπάρχει πάντα μία μεσαία βάση και αυτοί που έχουν την τύχη να έχουν μία ουδέτερου τόνου επιδερμίδα μπορούν να φορέσουν μία ποικιλία από διαφορετικά καστανά χρώματα.

 

 

Tο γράφημα χρώματος για καστανές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από το γράφημα αποχρώσεων των καστανών χρωμάτων το οποίο κυμαίνεται από ανοιχτές καστανές αποχρώσεις σε σκούρες brunette βαφές μαλλιών :

Λιωμένη καραμέλα για ζεστούς τόνους επιδερμίδας 
Eίναι για να κολακεύσετε τον τόνο του δέρματός σας όταν έχετε να βρείτε την τέλεια ζεστή απόχρωση βαφής μαλλιώIt's all about complimenting your skin tone when it comes to finding your perfect warm brown haircolor shade. Τα πιο συμπληρωματικά καστανά για ζεστούς χαμηλούς τόνους είναι αυτά με τους κόκκινους και/ή πορτοκαλί χαμηλούς τόνους όπως το caramel, το μελί καστανό, το κοκκινωπό και το χάλκινο.

Παγωμένο καφέ για ψυχρούς τόνους δέρματος
Για φυσικούς ψυχρούς τόνους δέρματος, κάποιες αποχρώσεις φωτίζουν πραγματικά την επιδερμίδα. Ψυχρό καφέ, σκούροι brunette τόνοι μαλλιών, σκούρο καστανοκόκκινο και καστανοκόκκινο καστανό ή μια ανοιχτόχρωμη καστανή απόχρωση αν δεν είστε σίγουρες για τις αποχρώσεις των σκουρόχρωμων καστανών μαλλιών, ταιριάζουν όλα σε μία ψυχρού τόνου επιδερμίδα..
 
Αν δεν είστε βέβαιες για το πιο από τα διαφορετικά καστανά χρώματα σας ταιριάζει, ή αν τα νούμερα των αποχρώσεων του γραφήματος καστανών χρωμάτων μπερδεύουν, ρωτήστε τον επαγγελματία κομμωτή σας, ο οποίος μπορεί να σας συστήσει να επιλέξετε τις ημι –μόνιμες, φυσικές αποχρώσεις από τη συλλογή βαφής μαλλλιών  DIA – τέλεια για να δοκιμάσετε τις νέες brunette αποχρώσεις χωρίς δέσμευση!

 

 

Πως το γράφημα των καστανών αποχρώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να επικαιροποιήσετε την εμφάνισή σας

Θέλετε να επικαιροποιήσετε την εμφάνισή σας σύμφωνα με την εποχή, αλλά δεν ψάχνετε να κάνετε μία ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος ; Δώστε μία εποχιακή τόνωση στα καστανά μαλλιά σας με τις πιο κολακευτικές τεχνικές βαφές μαλλιών.

To μπρόνζερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ για φθιμόπωρο και άνοιξη, όπου διακριτικά χάλκινα χωρίσματα είναι αδιάκοπα αναμεμειγμένα μέσα στα μαλλιά. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο λαμπερό, μεταδίδονταετο φως σε κάθε κίνηση.

Για τους πιο ζεστούς μήνες, οι καστανομάλλες μπορούν να αφήνουν κάτω τα μαλλιά τους και να εγχέουν καλοκαιρινό κέφι στις μπούκλες τους χρησιμοποιώντας τη συλλογή βαφής μαλλιών French Browns από τη Majirel. Aν και  υπερβολικά διακριτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε ανοιχτόχρωμα καστανά babylights, δημιουργήστε μία ανανεωτική ψυχρή σταχτιά απόχρωση ή σαν μέρος ενός καλοκαιρινού μπαλαγιάζ χρησιμοποιώντας διαφορετικές καστανές αποχρώσεις μαλλιών.
 
Μην ξεχνάτε να φροντίζετε το καστανό χρώμα των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας μία εξατομικευμένη καθημερινή φροντίδα μαλλιών. Το σαμπουάν και η μαλακτική κρέμα Vitamino Color A-OX προστατεύουν τα μαλλιά και εγχέουν λάμψη, ενώ η Color Correcting Cream για καστανομάλλες εξουδετερώνει τους κόκκινους τόνους που φαίνονται ψεύτικοι. Κρατήστε την καστανή απόχρωση που αγαπάτε για περισσότερο καιρό!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα καλύτερες  brunette βαφές μαλλιών!

 

 

Image credit: Getty Images - DigitalVision - Morsa Images