Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Γοητευτικό μελιτζανί χρώμα μαλλιών: Γιατί δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς

Όταν έρχεται η ώρα της επιλογής χρώματος, η πληθώρα αποχρώσεων μπορεί να σε μπερδέψει και να σε διχάσει. Το μελιτζανί με τη μεγάλη γκάμα του θα φέρει τα πάνω κάτω στις αποφάσεις σου και θα σε πείσει να κάνεις την αλλαγή προς τη μοβ πλευρά του χρωματικού φάσματος, άμεσα. 

Σε ποιες απευθύνεται 

Το σκούρο μελιτζανί απευθύνεται κυρίως σε καστανές και μελαχρινές και τους προσφέρει την απόλυτη εναλλακτική στις μαύρες, καστανές, αλλά και κόκκινες αποχρώσεις. Η βάση του χαρακτηρίζεται από τόνους του βιολέ και στην αυθεντική εκδοχή του είναι σκούρο μοβ με έντονες αποχρώσεις, που αναδεικνύουν τις μελαχρινές και μεσαίες επιδερμίδες. Ωστόσο, στις πιο ανοιχτόχρωμες εκδοχές του το μελιτζανί μπορεί να συνδυαστεί μαζί με το κόκκινο για να προσφέρει μια επιλογή που είναι κυριολεκτικά για όλες. Φυσικά, το απόλυτο trend των ημερών μας, το όμπρε, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα μελιτζανί. Αν θέλεις να ακολουθήσεις την τάση, δοκίμασέ το μαζί με μια καστανή ή μαύρη βάση. Για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μια βαφή όπως η Inoa, που όχι μόνο θρέφει τα μαλλιά, αλλά προσφέρει και μεγάλη διάρκεια στο χρώμα.  

Με ποιες αποχρώσεις να το αναμείξεις 

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που αναζητάς, μπορείς να συναντήσεις το μελιτζανί σε πιο απλές και διακριτικές εκδοχές σε ανάμειξη μαζί με σκούρο καστανό ή καφέ. Αν αναζητάς ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, θα το βρεις στις φουτουριστικές παστέλ και ασημί-μελιτζανί αποχρώσεις. Ένα από τα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι η σταδιακή αλλοίωση του χρώματος που σταδιακά μπορεί να επιφέρει και χρωματική διαφορά ρίζας-άκρης. Αν θέλεις να αποφύγεις τη διόρθωση του χρώματος και έχεις ακούσει πολλές ιστορίες για τις απαιτητικές έντονες αποχρώσεις, η λύση για σένα είναι μία: μια ημιμόνιμη βαφή, όπως η Dia Richesse.