Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Γκρι χρώμα στα μαλλιά ψηφίζουν οι Celebrity

Όταν το αντίκρισες για πρώτη φορά σε ξάφνιασε, σε δίχασε και αναρωτήθηκες αν αυτό που βλέπεις είναι αληθινό. Το γκρι χρώμα μαλλιών πέρασε από το κόκκινο χαλί στο κομμωτήριο και είναι εδώ για τις τολμηρές. 

Ακολούθησε την τάση 

Δεν έχει σημασία ποια celebrity το λάνσαρε πρώτη, το γκρι απλά έγινε μόδα. Βλέποντας την Cara Delevingne  ή την Jennifer Lawrence να λανσάρουν το look «granny hair», μπορεί να πιστεύεις πως η τάση ταιριάζει αποκλειστικά σε νεαρές ηλικίες, όμως, με την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης μπορεί να φορεθεί απ’ όλες. Οι ασημένιες και γκρι αποχρώσεις σε όλο το μήκος των μαλλιών ταιριάζουν απόλυτα στις νεαρές ηλικίες, ενώ με την προσθήκη μωβ ή μπλε αποχρώσεων με ανταύγειες ή όμπρε, γίνεται ανεπανάληπτο. Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, μια ξανθιά ή καστανή βάση και ένα όμπρε ή μπαλαγιάζ σε γκρι και ασημένιες αποχρώσεις μπορεί να χαρίσει απίστευτο στυλ.  

Δώσε προσοχή στο χτένισμα 

Το γκρι είναι ένα χρώμα εντυπωσιακό και αν το τολμήσετε σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη. Για αξέχαστο και θεατρικό αποτέλεσμα και ακόμη πιο εντυπωσιακά μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε χτενίσματα όπως την πλεξούδα ψαροκόκαλο ή τις κλασσικές μπούκλες. Καθώς ο αποχρωματισμός τους μπορεί να τα ταλαιπωρήσει, η συμβουλή των ειδικών σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φυσικά η καλή περιποίηση των μαλλιών. Η επιλογή μιας επαγγελματικής βαφής από τον κομμωτή σου θα σε σώσει!  

Μια τάση για όλες 

Η καθιέρωση των γκρι και ασημένιων αποχρώσεων είναι η επανάσταση που ήρθε για να απενοχοποιήσει τις γυναίκες με μαλλιά που έχουν γκριζάρει. Έτσι, μια κυρία με γκρίζα μαλλιά μπορεί να δοκιμάσει να αφήσει άβαφες μερικές τούφες από τα μαλλιά της, στα πλαϊνά ή στην φράντζα. Το ίδιο  μπορεί να επιλέξει και μια νεότερη κοπέλα που μπορεί να μην έχει «γκριζάρει» ακόμα αλλά θέλει να ακολουθήσει, διακριτικά, τη μόδα του γκρι. Το σίγουρο είναι πως ακόμη κι αν μια δραστική αλλαγή, σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, δεν είναι για σένα, οι ασημένιες λεπτομέρειες απευθύνονται στις περισσότερες. Μίλησε με τον κομμωτή ή την κομμώτριά σου και ακολούθησε την τάση μόνο αν σε εκφράζει πραγματικά.  
Τόλμησέ το και θαύμασε το αποτέλεσμα μαζί μας.  

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας