Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Γκρι βαφή μαλλιών: Πώς να πετύχεις την απόλυτη απόχρωση

Θεωρείται ένα από τα πιο πρωτοποριακά χρώματα μαλλιών. Το απενοχοποιημένο πλέον γκρι σπάει τα ταμπού και ξεχωρίζει ανάμεσα σε κλασσικές και συνηθισμένες συνταγές. Είναι σίγουρα ένα χρώμα για αυτές που τολμούν και, όπως θα ανακαλύψεις παρακάτω, είναι επίσης για όλες χωρίς περιορισμούς. 

Για πάντα νέα 

Το μυστικό για πετυχημένα γκρι μαλλιά ξεκινάει από το αρχικό σου χρώμα. Δεδομένου ότι το γκρι και οι αποχρώσεις του τείνουν προς το φάσμα του ψυχρού, θα πρέπει να αποφασίσεις με ποιο άλλο χρώμα θα το αναμείξεις ώστε να υποστηρίξεις τον τόνο του δέρματός σου. Αν έχεις φυσικά σκούρα ή μαύρα μαλλιά, δοκίμασε το γκρι μαζί με βιολετί, μοβ και όλες τις έντονες αποχρώσεις. Αν από την άλλη τα χρώματά σου το επιτρέπουν, τα ασημί ξανθά ή sonde είναι μοναδικά. Σε κάθε περίπτωση το γκρι απαιτεί μεγάλο βαθμό ξανοίγματος της τρίχας, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις ελαφρά τη καρδία. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν προστασίας, όπως το Smartbond, που προστατεύει τα μαλλιά σε διεργασίες έντονης αλλαγής και προχώρα στο νέο σου στυλ άφοβα! 

Γιατί το Γκρι είναι για όλους 

Αν διατηρείς αμφιβολίες για το χρώμα και το πώς θα φαίνεται πάνω σου, δοκίμασε την τάση σε όμπρε ή deep dye με τη ρίζα σου σε φυσική, σκούρα ή ακόμα και χρωματιστή απόχρωση. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα προστατεύσει τη ρίζα σου από την ταλαιπωρία του ντεκαπάζ και του ξανοίγματος, αλλά θα σου προσδώσει μια ιδιαίτερη πρωτοποριακή νότα στην περίπτωση που έχεις ήδη αρκετά λευκά και θεωρείς πως ένα total look θα σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη.  Αν λοιπόν έχεις αρχίσει να γκριζάρεις, αλλά αρνείσαι να μεγαλώσεις, μην το σκέφτεσαι άλλο. Το μυστικό είναι ένα προϊόν προστασίας χρώματος και ένα σαμπουάν που θα εξουδετερώσει το κιτρίνισμα. Με το Silver Shampoo της σειράς Serie Expert μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου καλυμμένο. 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας