Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Διακριτικά, απαλά και πολύχρωμα μαλλιά για την άνοιξη

Αν και αγαπάμε τα φυσικά χρώματα μαλλιών, κάποιες φορές θέλουμε να εκφράσουμε τη δημιουργική πολύχρωμη πλευρά μας. Αλλά αντί για έντονα ροζ και μπλε, μήπως να υιοθετήσουμε μία πιο φυσική χρωματική παλέτα; Η Μητέρα Φύση ακουμπά πάνω στα μαλλιά μας τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου! 

Επίλεξε τις αποχρώσεις σου 

Αν υπάρχει στη φύση, γιατί να μην υπάρχει και στα μαλλιά σου; Λατρεύουμε μία χρωματική παλέτα μαλλιών με χαριτωμένες νότες του ροζ γύρω από τα αυτιά, που μπλέκονται χωρίς να το καταλάβεις σε ένα φυσικό ξανθό, καταλήγοντας σε απίστευτες τουρκουάζ νότες! 

Το καλύτερο με τα πολύχρωμα μαλλιά είναι πως η παλέτα είναι προσωπική. Μπορείς να συζητήσεις με τον κομμωτή σου από τη L'Oréal Professionel για τις αγαπημένες σου αποχρώσεις, το φυσικό σου χρώμα μαλλιών και τον τόνο της επιδερμίδας σου, ώστε να βρείτε μαζί τον μοναδικό χρωματικό συνδυασμό που θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν αυτή την άνοιξη. 

Για αξέχαστο και μοναδικό χρώμα μαλλιών, το νέο ημιμόνιμο χρώμα μαλλιών από τη σειρά #ColorfulHair της L'Oréal Professionnel προσφέρει απεριόριστους, μοναδικούς, χρωματικούς συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας 8 διαφορετικές αποχρώσεις. Ιδανικό για να ακολουθείς διαφορετικές χρωματικές τάσεις, χωρίς τη δέσμευση, αλλά με όλο το αποτέλεσμα! 

Πώς να χτενίσεις τα πολύχρωμα μαλλιά 

Ένας κότσος είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις τις διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά σου. Ξέχνα το κλασικό κοτσάκι και δώσε στο χτένισμά σου κυριολεκτικά μια ανατροπή με έναν χαμηλό, γυριστό χαμηλό κότσο. Πολύ απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή, χαλαρή κοτσίδα, δέσε τη και στη συνέχεια γύρνα τα μαλλιά γύρω από τον εαυτό τους μέχρι να δημιουργήσουν φυσικά έναν κότσο. Κρύψε τις άκρες μέσα στο λαστιχάκι και τελείωσε ψεκάζοντας με μία λακ. Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα styling στην Εβδομάδα Μόδας είναι η λακ Infinium Pure της L'Oréal Professionnel. Εκτός από το δυνατό αλλά και φυσικό κράτημα που προσφέρει, δεν έχει άρωμα και είναι υποαλλεργική.