Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Δαμασκηνί μαλλιά: Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις

Χρώμα εμπνευσμένο από το ομώνυμο φρούτο, το δαμασκηνί διατηρεί τις δικές τους σταθερές θαυμάστριες στο Πάνθεον των πιο δημοφιλών αποχρώσεων. Είτε το επιλέξεις στις πιο φυσικές του αποχρώσεις είτε στις έντονες, το δαμασκηνί θα σε ανταμείψει με την ένταση και το πλούσιο χρώμα του.   

Δαμασκηνί μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά 

Αν επιλέξεις το δαμασκηνί ως συμπληρωματικό χρώμα πάνω σε καστανή βάση με την τεχνική balayage, θα δεις τα μαλλιά σου να ανανεώνονται και να αποκτούν μια ζωντανή και εξωστρεφή απόχρωση. Επίλεξε ανάμεσα σε αποχρώσεις του σκούρου δαμασκηνί και του μεταλλικού μοβ, αυτή που θα συμπληρώσει καλύτερα την καστανή βάση σου. Για τις πιο τολμηρές, το έντονο βιολετί ή το ματζέντα θα σε ενθουσιάσουν.   

Απαλό ροζ δαμασκηνί 

Η ρομαντική απόχρωση του απαλού ροζ δαμασκηνί θα σε κάνει να νιώσεις κάτι παραπάνω από νεράιδα. Πρώτη επιλογή για γυναίκες κάθε στυλ, από την πιο grudge έως την οπαδό του ρομαντικού boho, οι ροζ αποχρώσεις θα αναδείξουν την κοριτσίστικη πλευρά σου ή θα τονίσουν  με την αντίθεση τους το ροκ στοιχείο μέσα σου. Υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό; 

Σκούρο καφέ δαμασκηνί 

Η λέξη σκούρο σε αυτή την απόχρωση μόνο άτονο δεν δηλώνει. Το πλούσιο, σχεδόν βελούδινο χρώμα του σκούρου καφέ δαμασκηνί ξεχωρίζει ανάμεσα στις συνηθισμένες σκούρες αποχρώσεις του καστανού, δίνοντας ένταση σε ένα κατά τ’ άλλα πολυφορεμένο χρώμα. Αν θέλεις να εμπλουτίσεις το βασικό σου χρώμα, το αριστοκρατικό αποτέλεσμα του σκούρου δαμασκηνί θα σε πείσει.  

Μοβ δαμασκηνί 

Το μοβ δαμασκηνί έχει αποδειχτεί κλασσικό στο πέρασμα του χρόνου. Διαδεδομένο και ως μελιτζανί στη σκούρα εκδοχή του, οι έντονες μοβ αποχρώσεις του κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση με τη θεατρικότητα και τη ζωντάνια τους. Στη σκούρα εκδοχή του, προσδίδει έναν αέρα μυστηρίου με τις μοβ και βιολετί νότες του, αλλά και στην πιο ροζ, το αποτέλεσμα είναι εξίσου έντονο και τολμηρό.