Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Balayage hair: Το νέο κλασσικό look

Ακούς συνέχεια για το balayage ως τον απόλυτο διάδοχο του όμπρε; Είναι αυτό και κάτι παραπάνω! Δες παρακάτω τι κάνει το balayage να ξεχωρίζει ως πρακτική εφαρμογής χρώματος και πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις για να απογειώσεις το χρώμα των μαλλιών σου και την εμφάνισή σου. 

Η εφαρμογή 

Το balayage αναφέρεται στην εφαρμογή χρώματος πάνω στα μαλλιά με διάσπαρτες πινελιές, χωρίς τo τύλιγμα μέσα σε αλουμινόχαρτο, όπως στις συμβατικές ανταύγειες. Αυτή η τεχνική του το κάνει όχι μόνο πιο γρήγορο στην εφαρμογή, αλλά και πιο ξεχωριστό, αφού το αποτέλεσμα διαφέρει από κεφάλι σε κεφάλι. Βάζοντας στην εξίσωση και την απόχρωση που θα επιλέξεις, μπορούμε να πούμε πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα εξατομικευμένο. Όπως και στην περίπτωση του όμπρε, το balayage δεν εφαρμόζεται κοντά στις ρίζες και προτιμάται στις ξανθές και bronde αποχρώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους στο αποτέλεσμα. Ενώ το όμπρε ξεκινάει με αρκετά σκούρα ρίζα και καταλήγει σε μαλλιά που είναι πολύ ανοιχτά στις άκρες, στο balayage η χρωματική ένταση ξεκινάει πιο κοντά στις ρίζες με λεπτές πινελιές χρώματος, ενώ το φινίρισμα στις άκρες δεν τις αφήνει συνολικά τόσο ανοιχτές όσο στην περίπτωση του όμπρε.   

Γιατί διαφέρει 

Το balayage αποτελεί μέρος ενός γενικότερου κινήματος της εποχής που προωθεί την ατημέλητη φυσικότητα, αλλά και τη μοναδικότητα, αφού είναι μια τεχνική που στοχεύει κατεξοχήν στην ανομοιομορφία. Είτε λοιπόν μιλάμε για το ολοκαίνουριο κούρεμά σου είτε για το κλασσικό καστανό σου χρώμα που θέλεις να φωτίσεις, το balayage αποτελεί άριστο τρόπο ανανέωσης. Αγαπημένο των ουδέτερων αποχρώσεων μαζί με το fallayage, θα σε κάνει να ξενοιάσεις από βαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν δεν έχεις πολλά λευκά. Τέλος, τεχνικές όπως το balayage και το όμπρε είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες της εποχής μας, όπου καμία δεν διαθέτει άπειρο χρόνο ούτε μια περιουσία για να επενδύσει στο κομμωτήριο.  

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας