Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Baby αφέλεις: Έντονο χρώμα vs φυσικό!

Στο παρελθόν, οι baby αφέλειες, δηλαδή η πολύ κοντή φράντζα, ήταν μόνο για τις γενναίες. Φορεμένες από μοντέλα και fashionistas, συνήθως σε τολμηρά χρώματα, συμπλήρωναν μία αντισυμβατική εμφάνιση. Σήμερα, όμως, όλες μπορούμε να τις υποστηρίξουμε εύκολα χωρίς να γίνονται το επίκεντρο· εκτός και αν το θέλουμε. 

Η επιλογή είναι δική σου: είναι οι baby αφέλειες πιο πετυχημένες αν συνδυαστούν με ιδιαίτερα χρώματα, ή καλύτερα σε μία διακριτική, φυσική απόχρωση; Ψήφισε εδώ! 
 
Baby αφέλειες σε έντονο χρώμα 

Το χτένισμα: Οι baby αφέλειες δείχνουν τέλειες όταν κοπούν σε μία ευθεία γραμμή και συνδυαστούν με ένα εξίσου ίσιο καρέ. Ακουμπώντας στο πιγούνι, αυτό το μήκος πλαισιώνει ιδανικά το πρόσωπο και τονίζει τα ζυγωματικά. 

Το χρώμα: Με τη ρίζα να φαίνεται, σε έντονο ροζ στα μήκη με σκούρους υποτόνους, δεν υπάρχει χρωματικός συνδυασμός που να φοβούνται οι baby αφέλειες! Ζήτα από τον/την ειδικό της L'Oréal Professionnel την πρωτότυπη σειρά Colorful Hair με προσωρινές βαφές μαλλιών και δημιούργησε τη δική σου μοναδική παλέτα. 

Η γνώμη των ειδικών: Ένας έντονος χρωματικός συνδυασμός μαζί με ένα ίσιο κόψιμο, ταιριάζουν ιδανικά και δηλώνουν αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και μια σχετική ανεμελιά. 

Κοντές αφέλειες σε φυσικό χρώμα 

Το χτένισμα: Αν αναρωτιέσαι για το αν οι κοντές αφέλειες θα μπορούσαν να είναι διακριτικές και χαλαρές, να η απάντηση. Αν τις αραιώσεις ελάχιστα, το χτένισμα δείχνει αμέσως πιο φυσικό. 

Το χρώμα: Φέρε αυτό το ίσιο κόψιμο σε αντίθεση με φυσικούς, γυαλιστερούς τόνους, για ένα μοντέρνο φυσικό χτένισμα που αναδεικνύει την Αμελί που κρύβεις μέσα σου. 

Η γνώμη των ειδικών: Η φυσική λάμψη και κίνηση είναι τα μυστικά σε αυτό το χτένισμα. Για τα μαλλιά που δεν είναι φυσικά ολόισια, ζήτα στο κομμωτήριο τη λειαντική θεραπεία Steampod. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει σα να γεννήθηκες με τέλεια, λεία μαλλιά

Έντονο ή φυσικό, η απόφαση είναι δική σου…