Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Αρνείσαι τις ριζικές αλλαγές; Αν δεν άλλαζες με τίποτα τα καστανά σου μαλλιά, θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα σε βάζαμε σε πειρασμό. Αν όμως διαβάζεις ήδη αυτό το άρθρο, ήρθε η ώρα της αλλαγής. Ποια απόχρωση σε ανταύγειες επιλέγεις λοιπόν;  

Σοκολατί 

Όσο πιο κοντά στο φυσικό σου γίνεται, οι σοκολατί ανταύγειες θα σου προσφέρουν μια διακριτική ανανέωση που λίγοι θα αντιληφθούν. Κρίνονται απαραίτητες αν έχεις ήδη μια βάση, ψυχρή ή θερμή, στη γκάμα του σοκολατί και θέλεις να προσθέσεις λάμψη και παιχνίδισμα. Όσο «συντηρητική» κίνηση κι αν φαίνεται το σοκολατί, το χρώμα των μαλλιών σου θα τονωθεί αμέσως.  

Bronde 

Αν δεν έχεις ακούσει ήδη για το bronde, καλώς όρισες στον πλανήτη γη. Η τελευταία λέξη της μόδας είναι αφιερωμένη στις καστανές - ναι σε σένα - και θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να μείνεις μακριά από τις σειρήνες της.  Με διαβαθμίσεις χρώματος από το πιο σκούρο έως το πιο ανοιχτό, το bronde αποτελεί τον απόλυτο ορισμό της καστανόξανθης απόχρωσης. Το αποτέλεσμα είναι από τα πιο πετυχημένα που υπάρχουν για καστανά μαλλιά

Γκρι  

Το γκρι έχει απενοχοποιηθεί πλήρως και όπως αποδεικνύουν τα social media, είναι από τις καυτότερες τάσεις της εποχής. Οι γκρι ανταύγειες θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά πάνω στην καστανή σου απόχρωση για να δώσουν την κατάλληλη ένταση και το επιθυμητό στυλ. Το look δεν θα είναι τόσο απόκοσμο, όπως σε όλο το μήκος των μαλλιών, αλλά εσύ θα είσαι μέσα στα πράγματα ακολουθώντας την τελευταία τάση. Αν αμφιβάλλεις για το αποτέλεσμα, δοκίμασε ένα γκρι σε αποχρώσεις μοβ ή μπλε. 

Μοβ 

Ό,τι κι αν πούμε για το μοβ, το γεγονός παραμένει ένα: το μοβ φοριέται πολύ. Από τις σελέμπριτι μέχρι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, το μοβ κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Εσύ θα το υιοθετήσεις σοφά σε ανταύγειες που ακόμη κι αν αρχίσουν να ξεθωριάζουν, θα φαίνονται ιδιαίτερες, ενώ θα κρατήσουν και περισσότερο. Για ακόμη πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, επίλεξε μοβ παστέλ. 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας