Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά σου!

Όλες ανυπομονούμε να δούμε τα βλέμματα θαυμασμού, μόλις μας αντικρύσουν με ανανεωμένο χρώμα μαλλιών. Αν σου αρέσουν οι συχνές αλλαγές ή απλά αναζητάς ανανέωση, τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία είναι απλά.   

Ξανθιά χωρίς ταλαιπωρία 

Τα ξανθά μαλλιά δεν χρειάζονται συστάσεις. Μία all time classic και σίγουρη επιλογή για να λάμπεις. Ακόμη και οι μελαχρινές, δε χρειάζεται να φοβούνται την αλλαγή. Υπάρχει ο γενικός κανόνας πως δεν πρέπει να ανοίγεις το χρώμα των μαλλιών πάνω από 2-3 τόνους, για να αποφύγεις την ταλαιπωρία τους . Αν ήθελες μια πιο ριζική αλλαγή χρώματος, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν απίστευτα επαγγελματικά προϊόντα, όπως το Smartbond της L’Oreal, που προστατεύουν τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής, στηρίζοντας τους δεσμούς της τρίχας, χαρίζοντάς σου το ξανθό που πάντα ήθελες! Γίνε η έκπληξη της βραδιάς με το απόλυτο ξανθό look.   

Η γοητεία του μελαχρινού 

Δε μπορούμε να αμφισβητήσουμε πως οι σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι σαγηνευτικές. Εξάλλου, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια αινιγματική μελαχρινή; Αν η ζωή σε ξανθό φόντο σε έχει κουράσει, μπορείς να επιστρέψεις στο μελαχρινό όποτε θελήσεις.  Η επιστροφή στις φυσικές καστανές και σκούρες αποχρώσεις θα ξεκουράσει και τα μαλλιά σου, ενώ αν επιλέξεις να αποχωριστείς τα ξανθά σου για χάρη των καστανών μαλλιών, δεν θα σε δυσκολέψει όσο στο αντίστροφο. Σιγουρέψου πως είσαι στα σωστά επαγγελματικά χέρια και αφιέρωσε χρόνο στην περιποίηση των μαλλιών σου. 

Το καυτό κόκκινο. 

Αν θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου, μην αγχώνεσαι. Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις το φλογερό κόκκινο που σκεφτόσουν τον τελευταίο καιρό. Οι μεγάλες αλλαγές θέλουν τόλμη και φυσικά φροντίδα από εσένα. Μία σωστή θεραπεία τόσο κατά τη διάρκεια της βαφής όσο και μετά, όπως για παράδειγμα το σύστημα φροντίδας με conditioner στο σπίτι του Smartbond, θα βοηθήσει  τα μαλλιά σου να παραμείνουν λεία, απαλά και υγιή, αποτρέποντας το πρόωρο ξεθώριασμα του χρώματος. Γιατί να μην έχεις υπέροχα μαλλιά και στο κόκκινο;