Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ανανέωσε το παστέλ, έντονο χρώμα σου με το #ColorfulHair

Δεν είναι μυστικό πως τα πολύχρωμα μαλλιά είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή και οι νέες αποχρώσεις της #ColorfulHair της L’Oréal Professionnel είναι το εισιτήριο για να ανανεώνεις τα μαλλιά σου μέσα στο χρόνο, με μία σειρά από έντονες αποχρώσεις

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία των αποχρώσεων #ColorfulHair είναι πως σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι ευέλικτη με το χρώμα των μαλλιών σου. Οι παστέλ αποχρώσεις θα κρατήσουν για περίπου 15 λουσίματα, επιτρέποντάς σου να δοκιμάσεις καινούργια χρώματα μαλλιών σε τακτική βάση! Ιδανικό για εμάς που μας αρέσει να αναδεικνύουμε ένα νέο στυλ κάθε σεζόν! 

Η σειρά #ColorfulHair της L’Oréal Professionnel βοηθάει τα μαλλιά να αναπτύξουν το δικό τους μοναδικό στυλ που τα χαρακτηρίζει, με μία ευρεία γκάμα από 8 πολύχρωμες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μία ατελείωτη ποικιλία χρώματος και μία παστέλ τελειότητα, σχεδόν σε κάθε τόνο! 

Μπορείς να το προσαρμόσεις απόλυτα – οπότε αν θέλεις να αναδείξεις το μονόκερο που κρύβεται μέσα σου και να έχεις ολόκληρη την παστέλ παλέτα στα μαλλιά σου με τη μία, μπορείς να το καταφέρεις! Αντίστοιχα, αν προτιμάς μόνο μία δόση από μωβ, μπορείς να προσαρμόσεις την ποσότητα του χρώματος ανάλογα με τα γούστα σου. 

Η σύνθεση της #ColorfulHair είναι ένας συνδυασμός από πολύχρωμες χρωστικές, ενυδατικούς παράγοντες και ένα conditioner που είναι μισό –τζελ, μισό-κρέμα. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και χαρίζει στα μαλλιά την απόλυτη λάμψη.   

Βεβαιώσου πως θα προστατεύεις ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σου με τη σειρά από μοναδικά προϊόντα μαλλιών Pro Fiber της L’Oréal, την οποία μπορείς να βρεις μόνο σε κομμωτήρια L’Oréal Professionel, και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να θρέφει και να αναδομεί τα μαλλιά.