Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ανανέωσε τα φυσικά καστανά μαλλιά χωρίς ριζικές αλλαγές

Είσαι καστανή, ψάχνεις μια μικρή ανανέωση, αλλά οι αλλαγές σε τρομάζουν; Η  φυσική απόχρωσή σου δεν πρέπει να σε περιορίζει. Τα πλεονεκτήματα του να επιμένεις στα φυσικά καστανά μαλλιά σου είναι αμέτρητα και οι επιλογές είναι τόσες πολλές που σε διευκολύνουν να μην τα βαρεθείς ποτέ. 

Αλλαγή Στο Χρώμα 

Τα καστανά μαλλιά αναζητούν την ανανέωση σε εποχές όπως το καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ. Για να μιμηθείς το χρώμα που αποκτούν τα μαλλιά κάτω από τον ήλιο, επίλεξε babylights, tiger eye ή το κλασσικό πλέον ombre. Συνδύασέ τα με σκούρες μελί αποχρώσεις για διακριτικό αποτέλεσμα ή σκούρο ξανθό. Αν ψάχνεις ένα χρώμα για όλο το μήκος των μαλλιών, διάλεξε μια από τις αποχρώσεις του σοκολατί ή ζήτησε από τον κομμωτή ή την κομμώτριά σου μια απόχρωση bronde. Απόφυγε το έντονο κόκκινο το καλοκαίρι, αν δεν σκοπεύεις να το ανανεώσεις άμεσα, και φρόντισε να διαλέξεις σωστά τις αποχρώσεις σύμφωνα και με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Το πλεονέκτημα των καστανών αποχρώσεων είναι ότι μπορείς να παίξεις με πολλά χρώματα πάνω στην βάση σου, ίσως περισσότερα από κάθε άλλο χρώμα. 

Αλλαγή Στο Χτένισμα 

Εκτός από το χρώμα μπορείς να δοκιμάσεις και μια αλλαγή στο κούρεμά σου. Τα καστανά μαλλιά αποτελούν την τέλεια βάση για τολμηρές αλλαγές και σε αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά που μπορούν εύκολα να κλέψουν την παράσταση, τα καστανά μαλλιά αναδεικνύουν περισσότερο τα κουρέματα. Μπορείς να δοκιμάσεις μια δυναμική φράντζα ή αφέλειες, που θα χαρίσουν απόλυτο στυλ στα μονοκόμματα μακριά μαλλιά. Επίσης, τα κοντά καρέ ταιριάζουν υπέροχα στα καστανά μαλλιά και αν θέλεις να τα συνδυάσεις με μια τολμηρή αλλαγή στο χρώμα, ένα ombre σε μπλε ή μοβ στις άκρες θα σε μεταμορφώσει. Ακόμη κι αν έχεις λεπτά μαλλιά, ξεκινώντας από μια πιο σκούρα καστανή απόχρωση θα μπορέσεις να τα φιλάρεις όσο θέλεις, γιατί τα καστανά μαλλιά φαίνονται πάντα πιο πλούσια. Εξάλλου, όσο πιο φυσικά, τόσο πιο υγιή.