Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

4 Προϊόντα Προσωρινών Βαφών Μαλλιών

Τελικά πόση προσπάθεια χρειάζεται για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο; Με τα παρακάτω μυστικά ανανέωσης χρώματος η όψη του φρεσκοβαμμένου θα γίνει παιχνιδάκι. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για την άβαφη ρίζα και το άτονο χρώμα. 

Σπρέι με χρώμα 

Τα σπρέι με χρώμα αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Είναι εύκολα στην εφαρμογή και ικανά να σε σώσουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ένα σημαντικό αναπάντεχο ραντεβού ή ένα έκτακτο επαγγελματικό ταξίδι. Προτίμησε τα σπρέι με τη φιλικότερη σύνθεση προς τα μαλλιά και χρησιμοποίησέ τα κατά προτίμηση μεμονωμένα και όχι σε συνδυασμό με πολλά άλλα προϊόντα styling.  

Μάσκα μαλλιών με χρώμα 

Οι μάσκες μαλλιών με χρώμα έχουν αρχίσει να κερδίζουν σταδιακά όλο και μεγαλύτερη μερίδα πολυάσχολων γυναικών. Το βασικότερο πλεονέκτημά τους είναι ότι προσφέρουν προσωρινή ανανέωση χρώματος με γνώμονα πάντα τη φροντίδα των βαμμένων μαλλιών σε χρόνο αστραπή. Έτσι, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μπορείς να φροντίσεις τα μαλλιά σου, να ανανεώσεις το χρώμα σου και να τσεκάρεις όλο σου το newsfeed.  

Σαμπουάν με Χρώμα  

Η παλιά καλή τεχνική του σαμπουάν με χρώμα στο λούσιμο συναντά τη νέα τεχνολογία και οι συνθέσεις σήμερα έρχονται να σε ανταμείψουν με μαλλιά πιο απαλά από ποτέ. Τα σαμπουάν με χρώμα προσφέρουν ένα μονιμότερο αποτέλεσμα και συνδυαστικά με προϊόντα, όπως η μάσκα μαλλιών με χρώμα, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται φρεσκοβαμμένα.  

Αφρός 

Και εκεί που νόμιζες πως τα έχεις δοκιμάσει όλα, ήρθε ο αφρός μαλλιών με χρώμα για να σου αποδείξει πως όταν θέλεις να τονώσεις το χρώμα σου, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Οι αφροί μαλλιών με χρώμα προσφέρουν κάλυψη λευκών και ανανέωση χρώματος μέχρι το επόμενο λούσιμο, προσθέτοντας στην εξίσωση και το κατάλληλο φιξάρισμα για το χτένισμά σου. Όσο λιγότερα προϊόντα, τόσο καλύτερα.