Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Βρεγμένο λουκ στα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω

Είσαι έτοιμη για μία ακόμη δόση από Προκάλεσε το Look,  όπου σε προσκαλούμε να επιλέξεις το αγαπημένο σου χτένισμα; Αυτή τη φορά: Το βρεγμένο λουκ θα πρέπει να παραμείνει στην πασαρέλα ή μπορεί να γίνει και ένα καθημερινό πολύπλευρο χτένισμα; Τι πιστεύεις; 

Wet look στην πασαρέλα 

Το στυλ: Μπορεί το wet look να γεννήθηκε στη θάλασσα, αλλά ταιριάζει σίγουρα και στην πασαρέλα, χαρίζοντας μία ατημέλητη, surfer-chic αντίθεση σε ένα απίστευτα λαμπερό σύνολο. Τα μαλλιά είναι κάτω, αλλά μακριά από το πρόσωπο για μέγιστο αποτέλεσμα. 

Το χτένισμα: Αυτό είναι ένα τολμηρό wet look, που φτάνει από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών, με μερικές τούφες χωρισμένες σε ελαφρά γυρισμένα τμήματα. Ξεκινώντας με σχετικά βρεγμένα μαλλιά, τρίψε λίγο από το Tecni.ART Wet Domination Extreme Splash τζελ ανάμεσα στις παλάμες σου και πέρασέ το μέχρι κάτω στα μαλλιά σου, γυρίζοντας παράλληλα μερικές τούφες. Επανάλαβε για μεγαλύτερη ένταση. Ολοκλήρωσε με μία λακ, όπως η Elnett, για να εξασφαλίσεις πως τα διάφορα τμήματα θα μείνουν στη θέση τους. 

Η γνώμη των συντακτών: Αυτό είναι ένα τολμηρό χτένισμα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως πρέπει να μείνει μόνο στην πασαρέλα! Λατρεύουμε το βρεγμένο λουκ σε όλα τα μαλλιά, όταν συνδυάζεται με ένα κομψό, έντονο, λαμπερό κραγιόν, το οποίο θα δέσει όλη την εμφάνιση. 

Wet look στους δρόμους 

Το στυλ: Πολύ πιο ήρεμο, σε σχέση με το συνολικό wet look, αυτό το χτένισμα είναι ελαφρώς wet στην κορυφή, τραβηγμένο προς τα πίσω στο στέμμα του κεφαλιού, για να καταλήξει σε στεγνούς, ματ κυματισμούς. Δομημένο στην κορυφή και χαλαρό στα μήκη για να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στην καθημερινότητα. 

Το χτένισμα: Μετά το λούσιμο, χρησιμοποίησε το Dual Stylers Sleek & Swing τζελ στα μήκη, για να έχεις κυματισμούς χωρίς φριζάρισμα και στη συνέχεια, στέγνωσε με το πιστολάκι. Πάρε μία καθαρή χτένα και χρησιμοποιώντας μία ποσότητα σε μέγεθος φουντουκιού από το Wet Domination Shower Shine της Tecni.ART, χτένισε το πάνω μέρος των μαλλιών, πάνω και προς τα πίσω. Ολοκλήρωσε με ένα ψέκασμα από την mattifying πούδρα στα μήκη και τις άκρες. 

Η γνώμη των συντακτών: Αυτό είναι ένα χτένισμα που σίγουρα μπορεί να φορεθεί παντού, από το γραφείο μέχρι και τη βραδινή έξοδο. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τα μαλλιά που λαδώνουν εύκολα στις ρίζες – κανείς δεν θα το καταλάβει!