Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Βραδιά Μόδας Μαλλιών από τη L'Oréal Professionnel

Η Βραδιά Μόδας Μαλλιών είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα event μαλλιών της χρονιάς. Σε χώρες όπως η Γαλλία, ο Καναδάς, η Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ισπανία, το Ισραήλ ή η Αργεντινή, οι επαγγελματίες της L'Oréal Professionnel παρουσίασαν στους προσκεκλημένους τους μερικές από τις πιο καυτές τάσεις μαλλιών για το 2017: από πλεγμένους κότσους έως μοντέρνους ακανόνιστους κυματισμούς και ίσιες αλογοουρές! Οι εορτασμοί κράτησαν όλο το βράδυ, καθώς οι προσκεκλημένοι διασκέδαζαν με αποκλειστικά DJ sets. Θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αν πήρες και εσύ μέρος στην εκδήλωση! 

Πήραμε έμπνευση από τη δημιουργικότητα της φετινής Βραδιάς Μόδας Μαλλιών, ας ανακαλύψουμε λοιπόν τα χτενίσματα που ξεχώρισαν από εκείνη τη βραδιά. 

Πανέμορφες πλεξίδες 

Οι δημιουργίες με πλεξίδες είναι ήδη πασίγνωστες. Στη Βραδιάς Μόδας Μαλλιών, είδαμε μερικές πανέμορφες πλεξίδες στο πλάι στο Βέλγιο, τέλειες κοτσίδες για πάρτι στην Ισπανία και διασκεδαστικές μπροστινές πλεξίδες στις ΗΠΑ… 

Η ατημέλητη πλαϊνή πλεξίδα ήταν αναμφίβολα η αγαπημένη των fans, τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι, πλαισιώνοντας το πρόσωπο με ένα τελείωμα με υφή που θέλεις τόσο πολύ να το αγγίξεις, το οποίο ήταν ταυτόχρονα ανάλαφρο και δημιουργικό! 

Η πλεξίδα μοϊκάνα, εμπνευσμένη από την τάση του athleisure, ήταν και αυτή το επίκεντρο στη Βραδιά Μόδας Μαλλιών. Είναι ιδανική αν θέλεις να δοκιμάσεις το πώς φαίνεσαι με κοντά μαλλιά στο πλάι, χωρίς όμως να χρειαστεί να ξυρίσεις τα μαλλιά σου (όχι ακόμα τουλάχιστον!). O σύγχρονος παλμός του δείχνει τέλειος με τις 90’s τάσεις που επικρατούν φέτος. 

Εκλεπτυσμένες αλογοουρές 

Μία εμφάνιση που τράβηξε πραγματικά την προσοχή μας, ήταν η απίστευτα κομψή αλογοουρά με την υφή πλεξίδας, η οποία σου «φωνάζει» να την ανεμίσεις. Η αξιοζήλευτη λάμψη επιτεύχθηκε με το Sleek and Swing τζελ από τη σειρά Wild Stylers. Όσο για την τεχνική με την οποία έγινε το styling… θα πρέπει να ρωτήσεις έναν από τους ειδικούς μας – χρειάζεται πραγματική τέχνη στα μαλλιά για να δημιουργήσεις ένα τόσο πολύπλοκο και λεπτεπίλεπτο χτένισμα. 

Υπάρχουν πολλά ακόμη χτενίσματα από τη Βραδιά Μόδας Μαλλιών από όλο τον κόσμο, που λατρέψαμε, μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε σε όλες τις εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε για μία ακόμη μία φορά όλους όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν μία ακόμη υπέροχη Βραδιά Μόδας Μαλλιών από τη L'Oréal Professionnel – ραντεβού του χρόνου!