Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Tips όταν κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, το να πέσεις για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά μπορεί να γίνει δελεαστικό. Αυτό, μπορεί να χαλάσει το στυλ σου, αν δεν υιοθετήσεις τη σωστή βραδινή ρουτίνα. Ακολούθησε τις συμβουλές μας για να ξυπνήσεις με πανέμορφα μαλλιά, χωρίς να χρειαστείς εργαλεία θερμότητας. 

Η ρουτίνα σου, όταν κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβεις όταν κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά, είναι πως δεν μπορείς απλά να κάνεις μπάνιο και να πέσεις κατευθείαν για ύπνο. Όχι μόνο θα ξυπνήσεις με τρελά μαλλιά από το κρεβάτι, αλλά το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσεις και αρκετούς κόμπους στα μαλλιά. Για να αποφύγεις το σπάσιμο των μαλλιών και το φριζάρισμα, στέγνωσε τα μαλλιά πολύ καλά με μία μαλακή πετσέτα από μικροΐνες (ή με ένα μακό μπλουζάκι). Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα προϊόν που δε χρειάζεται ξέβγαλα όπως ένα λάδι (για παράδειγμα το Mythic Oil Original Oil), έναν ορό ή ένα σπρέι για θρέψη και ενυδάτωση καθώς κοιμάσαι. Χτένισε τα μαλλιά σου, άπλωσε παντού το προϊόν και ξεμπέρδεψε τα. Αν τα μαλλιά σου είναι σε μεσαίο μήκος ή μακριά, μια καλή ιδέα είναι να τα πλέξεις για να μείνουν στη θέση τους όλη τη νύχτα – και δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως θα έχεις ένα υπέροχο κυματιστό στυλ το πρωί! 
 

SOS λύσεις για τις κακές μέρες των μαλλιών 

Αν ακολουθείς το δικό μας πρόγραμμα φροντίδας για τα μαλλιά, αλλά και πάλι δεν συνεργάζονται (τα μαλλιά μπορεί να είναι τόσο δύσκολα!) υπάρχουν τρόποι για να σώσεις την κατάσταση:  
 

-Αγάπησέ τα! Η υφή και η άγρια πλευρά των μαλλιών από το κρεβάτι, είναι ιδανικά για ένα ροκ σικ/boho look. Πρόσθεσε λίγο ορό για να λειάνεις τις φύτρες και στη συνέχεια δημιούργησε δύο μίνι πλεξίδες και ένα κοτσάκι με τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω (γνωστό και ως hun/ half bun!). 
 

-Επίλεξε ένα στυλ με πλεξίδα που θα διατηρήσει τα μαλλιά σου υπό έλεγχο όλη τη μέρα. Οι διπλές πλεξίδες boxer είναι απίστευτα στη μόδα αυτή τη στιγμή – απλά χρησιμοποίησε πρώτα λίγο λάδι ή ορό και στη συνέχεια κάνε τα πλεξίδα. 


-Χτένισε τα μαλλιά σου, δημιουργώντας ένα wet look. Παραμένει ένα δημοφιλές στυλ αυτήν την περίοδο, οπότε χρησιμοποίησέ το προς όφελός σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο από το Shower Shine ή το Extreme Splash της Tecni.ART (και τα 2 της L'Oréal Professionnel) στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη!