Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

O καλύτερος τρόπος να χτενίσεις το καρέ σου αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη δεν διαρκεί πολύ για να είναι σοβαρή... Αυτή την εποχή, αφέσου ελεύθερη και δείξε την άγρια πλευρά σου, χαρίζοντας στο καρέ σου μια επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση! 

Τα κοντά κουρέματα μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο 

Ξέχνα το καθημερινό ίσιο και λείο καρέ και δείξε στον κόσμο πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το χτένισμα. Χάρη στο κοντό του μήκος, μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα με τον όγκο στα μαλλιά, αναδεικνύοντας τα διαφορετικά μήκη και χρώματα, κάνοντάς τα απλά λίγο ατημέλητα. 

Πώς να χτενίσεις ένα ατημέλητο καρέ: από βρεγμένο σε στεγνό 

Το να χτενίσεις το καρέ σου είναι απλό! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το Power in Lotion από τη σειρά Techni.ART της L'Oréal Professionnel. Ψέκασε παντού σε νωπά μαλλιά, κάνε χωρίστρα στη μέση (δεν χρειάζεται να είναι τέλεια) και στη συνέχεια, στέγνωσε με το κεφάλι προς τα κάτω για να δώσεις φυσικό όγκο. Βάζοντας μία φυσούνα στο πιστολάκι σου μπορείς να αυξήσεις τους κυματισμούς. 

Αν τα μαλλιά σου είναι ήδη στεγνά, χρησιμοποίησε τη Web styling paste της Techni.ART, που σου επιτρέπει να χτενίσεις πολλές φορές τα μαλλιά σου μέσα στην ημέρα. Χρησιμοποίησε ποσότητα σε μέγεθος φουντουκιού, στη συνέχεια πίεσε τις παλάμες σου μαζί και χώρισέ τις απαλά για να τεντώσεις τις ίνες. Πέρασε τα χέρια σου μέσα από τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις όγκο και να μπορέσεις να διαμορφώσεις τα μαλλιά σου όπως θέλεις, όσες φορές θέλεις! 

Χρησιμοποιώντας το χρώμα για να αναδείξεις το ατημέλητο καρέ σου 

Ο ήλιος έχει αρχίσει να δείχνει το πρόσωπό του, κάνοντας την άνοιξη την ιδανική εποχή για να προσθέσεις λίγο ηλιοκαμένο χρώμα στις άκρες σου. Αυτό, όχι μόνο τονίζει την υφή των μαλλιών σου, αλλά χαρίζει και φως και ζεστασιά γύρω από το μέτωπο, τα ζυγωματικά και τη γραμμή του σαγονιού: ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ στα μάτια ή ένα τολμηρό, μέσα στη μόδα, χρώμα στα χείλη.