Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Steampod: Κυματιστά ή ίσια μαλλιά;

Το Steampod είναι εδώ και με τις απεριόριστες δυνατότητές του θέτει διλήμματα: Μαλλιά ίσια ή κυματιστά; Εφοδιάσου με μια καλή κρέμα προστασίας από τη θερμότητα και δώσε στα μαλλιά σου το στυλ που θέλεις άμεσα.  

Κυματιστά 

Το Χτένισμα: Αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά ξεκίνησε ισιώνοντάς τα καλά.  Χώρισε τα μαλλιά σου σε μεσαίου μεγέθους τμήματα και χρησιμοποιώντας το Steampod σχημάτισε μπούκλες κρατώντας την άκρη των μαλλιών. Μην επιμείνεις πολύ στην κάθε τούφα, γιατί το ζητούμενο είναι οι χαλαρές μπούκλες. Αφού περάσεις με την πρέσα όλα τα μαλλιά, χτένισέ τα με τα δάχτυλά σου «σπάζοντας» τις μπούκλες.  

Το Στυλ: Τα κυματιστά, ατημέλητα μαλλιά γοητεύουν με την απλότητά τους. Οι εποχές των στυλιζαρισμένων μαλλιών έχουν περάσει και τα κυματιστά μαλλιά φοριούνται από το πρωί έως αργά το βράδυ. 

Τι λένε οι Ειδικοί: Το κυματιστό στυλ ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, εκτός από τα πάρα πολύ κοντά. Το βασικότερο πλεονέκτημά του είναι πως διαρκεί και δεν χρειάζεται να ανησυχείς συνέχεια για το πώς δείχνουν τα μαλλιά σου.  

Ίσια 

Το Χτένισμα: Τα ίσια, λεία μαλλιά είναι για κάποιες όνειρο. Ευτυχώς, το Steampod είναι εδώ και με τη βοήθεια του ατμού φροντίζει ώστε τα μαλλιά σου να γίνουν ολόισια, με τη μικρότερη δυνατή φθορά. Το χτένισμα είναι απλό. Χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρά τμήματα και δούλεψε από τη ρίζα έως τις άκρες.  

Το Στυλ: Τα ίσια, στιλπνά μαλλιά θα είναι πάντα στη μόδα και ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. Το χτένισμα ενδείκνυται για αισθησιακές και εντυπωσιακές εμφανίσεις και δεν θα σε αφήσει να περάσεις ποτέ απαρατήρητη.  

Τι λένε οι Ειδικοί: Προστάτεψε το χτένισμα σου από την υγρασία με ένα καλό προϊόν για τις άκρες. Αν έχεις σπαστά ή φυσικά σγουρά μαλλιά, φρόντισε για την ενυδάτωσή τους, γιατί διαφορετικά θα τραβήξουν την υγρασία από το περιβάλλον και θα φριζάρουν.