Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Γιατί οι κορδέλες μαλλιών είναι το τοπ αξεσουάρ;

Οι κορδέλες μαλλιών είναι απίστευτα δημοφιλείς αυτήν τη στιγμή και κολακεύουν σχεδόν κάθε χτένισμα, προσθέτοντας λίγη επιπλέον λάμψη στα μαλλιά σου. 

Γιατί τις αγαπάμε  

Οι κορδέλες μαλλιών είναι ένας απίστευτα εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε ντύσιμο, ενώ είναι και απίστευτα προσαρμόσιμες! Πιστεύουμε πως είναι το τέλειο αξεσουάρ για τις Βραδιές Χορού του 2017, καθώς είναι απίστευτα στη μόδα και ταιριάζουν σε άπειρα στυλ, με αποτέλεσμα να μπορείς σίγουρα να βρεις ένα που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Για παράδειγμα, μία κορδέλα με λουλούδια μπορεί να ταιριάξει σε ένα bohemian στυλ, ενώ μία με τρουκς ή από δέρμα φωνάζει από μακριά «rocker chick»! Επίσης, λατρεύουμε το γεγονός ότι οι κορδέλες κρατάνε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο όταν λιώνεις στο χορό πάνω στην πίστα. 

Τα καλύτερα χτενίσματα για τις κορδέλες μαλλιών 

Όταν θέλεις να φορέσεις αξεσουάρ μαλλιών σε επίσημη περίσταση, πιστεύουμε πως είναι καλύτερο να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, για να αναδείξεις το αξεσουάρ που έχεις επιλέξει. Για ένα βασιλικό και λαμπερό στυλ, λατρεύουμε τις κορδέλες με κοσμήματα, συνδυασμένες με χωρίστρα στη μέση και χαμηλό κότσο. Άσε την καλίσι που κρύβεται μέσα σου να λάμψει! Ζήτα από τον κομμωτή σου να ξάσει λίγο τις ρίζες των μαλλιών σου για να μη δείχνεις πολύ αυστηρή. Μπορείς να πειραματιστείς και με ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν στα χείλη για μία δόση χρώματος. Σίγουρα όμως κράτα το υπόλοιπο στυλ απλό. Αν το bohemian chic είναι περισσότερο στο στυλ σου, πιστεύουμε πως μία απλή κορδέλα-στεφανάκι με λουλούδια ταιριάζει τέλεια με έναν ατημέλητο ή κυματιστό κότσο στο πλάι. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να αφήσει μερικά μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό σου, για να το πλαισιώσουν – αυτό είναι το απόλυτο bohemian στυλ! Διάλεξε λουλούδια και στυλ που κολακεύει το χρώμα του φορέματός σου για το χορό και διατήρησε το μακιγιάζ και τα κοσμήματα στο ελάχιστο για να μη βαρύνει πολύ το στυλ σου. 

Οργανώσου από νωρίς 

Μη διστάσεις να ζητήσεις την επαγγελματική συμβουλή του κομμωτή σου από νωρίς! Αξίζει να συζητήσεις μαζί του για το look που θέλεις να πετύχεις όταν κλείνεις το ραντεβού, ώστε να μπορέσει να σε βοηθήσει να διαλέξεις πριν τη βραδιά του χορού, την κορδέλα μαλλιών που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και στο ντύσιμό σου.