Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Εντυπωσιακά κυματιστά μαλλιά με τους νέους κυματισμούς Hollywood

Λατρεύαμε εδώ και καιρό τους κυματισμούς Hollywood και ακόμη περισσότερο λατρεύουμε τη φετινή τους εκδοχή, όπως την είδαμε στο Insta και στις πιο καυτές πασαρέλες. 

Κυματισμοί Hollywood x 3 Shape 

Τα φυσικά, σέξι, κυματιστά μαλλιά είναι πρώτα στη λίστα με τα αγαπημένα μας και ένα κλασικό χτένισμα που θέλουμε πολύ. Χάρη στο Hollywood Waves  της L’Oreal Professional, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις  κυματισμούς και μπούκλες από το κόκκινο χαλί και να αποκτήσεις τη δική εμφάνιση superstar. Αυτές οι καμπύλες, αυτή η λάμψη, αυτή η απαλότητα – όλα είναι αποτέλεσμα του Hollywood Waves της Tecni.Art. 

Ποιο θα επιλέξεις; Με τρεις επιλογές από τους Μοιραίους Κυματισμούς, στη Βασίλισσα της Σπείρας και στους Κυματισμούς Γοργόνας, ετοιμάσου να βρεις το σωστό όγκο και χτένισμα που θα ταιριάξει στα μαλλιά σου. 

Δεν θέλεις να δεσμευτείς; Η L’Oreal Professionnel Hollywood Waves Fatales είναι μία τέλεια κρέμα για 24ώρους κυματισμούς και μπούκλες, ενώ το Beach Waves διαρκεί μέχρι και για 8 εβδομάδες.  

Τι νέο υπάρχει; 

Η ανατροπή του 2018; Η φυσική, χωρίς πιστολάκι, χαλαρή εκδοχή, που δεν επικεντρώνεται τόσο στη λάμψη – έτοιμη για το κόκκινο χαλί – αλλά στο χαλαρό στυλ. Σκέψου ελεύθερα, χαλαρά μαλλιά, άγρια ελαστικότητα και χαρούμενα υγιή μαλλιά! 

Σταδιακός κυματισμός

Ναι, λατρεύουμε το φυσικό χτένισμα, αλλά η νέα γενιά των Κυματισμών Hollywood έρχεται και με μία απίστευτη σειρά χρωμάτων – ένα όμπρε look , αν προτιμάς. Βρες την τέλεια απόχρωση μαζί με τον κομμωτή σου από τη L’Oréal Professionnel – ξανθιά ή καστανή ή με χρώματα – λαμβάνοντας υπόψιν τον τόνο της επιδερμίδας σου, το χρώμα των ματιών σου και την εμφάνιση που θέλεις να πετύχεις, πριν επιλέξεις τη χρωματική διαβάθμιση.