Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Δώσε όγκο στα μαλλιά σου που διαρκεί

Το μυστικό για τέλεια, κυματιστά, χειμωνιάτικα μαλλιά με όγκο είναι να μπορείς να δημιουργείς ελεγχόμενο όγκο που μένει στη θέση του, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις. Γι’ αυτό και η επιτυχία ξεκινάει από το μπάνιο και τελειώνει με τα σωστά προϊόντα styling μαλλιών

Βήμα #1: Δημιούργησε όγκο με το σωστό σαμπουάν & μαλακτική  

Κανένα εργαλείο styling δεν θα σου εξασφαλίσει όγκο με μεγάλη διάρκεια, αν δεν ξεκινήσεις με  υγιή και δυνατά μαλλιά. Ένα σαμπουάν και μια μαλακτική για όγκο, όπως αυτά από τη σειρά Serie Expert Volumetry, ενισχύουν ακόμη και τα λεπτά μαλλιά και δίνουν όγκο μέχρι και για 72 ώρες. Πριν τα στεγνώσεις με πιστολάκι, συνδύασέ τα με το σπρέι για τις ρίζες Anti-Gravity Volumetry. Μία εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών είναι μια πολύ καλή ιδέα για να κρατήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, καθώς οι χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την εσωτερική θέρμανση, μπορούν να αφυδατώσουν τα μαλλιά. Το Serie Expert Absolut Repair είναι η επιλογή μας για να κρατήσουμε τα μαλλιά μας αρκετά δυνατά για το χειμώνα! 

Δώσε λίγο σχήμα στα μαλλιά σου 

Σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποίησε έναν αφρό για όγκο και χτένισέ τα πριν τα στεγνώσεις με πιστολάκι. Αν τα μαλλιά σου δεν είναι φυσικά κυματιστά, χρησιμοποίησε ένα σίδερο για μπούκλες σε τμήματα των 3εκ., επιμένοντας στα μήκη και τις άκρες. Στη συνέχεια, πέρασε τα δάχτυλά σου απαλά ανάμεσα στους κυματισμούς για να τους ανοίξεις και να δημιουργήσεις ένα χαλαρό αποτέλεσμα. Σου προτείνουμε τον Αφρό για Όγκο Tecni.ART Full Volume Mousse ή τον Full Volume Mousse Extra για τη λεπτή τρίχα. 

Νιώσε αυτοπεποίθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ 

Είτε πρόκειται για ένα cocktail μετά τη δουλειά ή μια βραδιά στο θέατρο, μπορείς να είσαι σίγουρη πως τα μαλλιά σου δεν θα πέσουν, χρησιμοποιώντας τη λακ Wild Stylers 60s Babe Savage Panache. Ψέκασε απλά σε στεγνούς κυματισμούς – και στις ρίζες αν είναι απαραίτητο – και «τσαλάκωσέ» τα για άμεσο όγκο και τέλεια υφή στο τελείωμα. 

Μείνε ζεστή και άγρια φέτος το χειμώνα με μεγάλους κυματισμούς στα μαλλιά που κάνουν δήλωση!