Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Δέσε τη κοτσίδα σου με στυλ

Γύρνα την πλάτη σoυ στο 2017, αλλά εξασφάλισε πως θα του μείνεις αξέχαστη, με μία εντυπωσιακή εκδοχή της κλασικής αλογοουράς. Όρμησε στο 2018 με στυλ, πριν καλά-καλά ξεκινήσει… 

Ένα διαφορετικό λαστιχάκι μαλλιών 

Όταν μιλάμε για αλογοουρές, συνήθως η μόνη ερώτηση που κάνουμε στους εαυτούς μας είναι «ψηλή ή χαμηλή;» και «τι χρώμα λαστιχάκι;» Σήμερα, όμως, μπορούμε να προσθέσουμε και ένα νέο δίλημμα στη λίστα: «πόσο λαστιχάκι θες να βάλεις;» 

Ρίξε μία ματιά σε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση από την πασαρέλα, αντί για ένα διακριτικό λαστιχάκι, τα μαλλιά είναι πιασμένα χρησιμοποιώντας μία ματ μαύρη κορδέλα, η οποία έχει τυλιχτεί στη συνέχεια προς τα κάτω, φτάνοντας σχεδόν μέχρι τις άκρες. Το αποτέλεσμα κάνει μία συνηθισμένη αλογοουρά απίστευτα εντυπωσιακή! 

Δημιούργησε το χτένισμα 

Σε συνδυασμό με ένα διάφανο λαστιχάκι και μία ματ βελούδινη κορδέλα (ή την υφή της επιλογής σου), μην ξεχάσεις τα κατάλληλα styling μαλλιών

Αρχικά, δεν θέλεις ενοχλητικά τουφάκια να πετάνε, καταστρέφοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση πασαρέλας. Βάλε, λοιπόν, μερικές σταγόνες από το Mythic Oil Huile Originale ανάμεσα στα χέρια σου και χρησιμοποίησέ το για να λειάνεις τα μήκη και τις άκρες, σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία φλατ βούρτσα για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου και να τα κάνεις απίστευτα λεία, πριν τα δέσεις σε μία χαμηλή αλογοουρά, χρησιμοποιώντας ένα διάφανο λαστιχάκι. 

Κρύψε τη μία άκρη της κορδέλα σου μέσα στο λαστιχάκι και στη συνέχεια, τύλιξέ τη γύρω από τη βάση των μαλλιών με προσοχή, (σχετικά) σφιχτά και προς τα κάτω, σταματώντας περίπου στα ¾ του μήκους. Για να τη στερεώσεις, μπορείς να τη δέσεις και να την κρύψεις μέσα στο λαστιχάκι, όπως έκανες και στην αρχή ή να χρησιμοποιήσεις ένα τσιμπιδάκι για να στερεώσεις την άκρη της κορδέλας, στο πίσω μέρος της αλογοουράς. Με αυτόν τον τρόπο, το τσιμπιδάκι θα είναι από κάτω, παραμένοντας αόρατο. 

Επαγγελματική συμβουλή: ακόμα κι αν νιώθεις πως τα μαλλιά σου είναι σταθερά, πάντα να ολοκληρώνεις το χτένισμά σου με μία λακ μαλλιών όπως η Infinium Pure της L'Oréal Professionnel. Αυτό θα σου χαρίσει λάμψη και θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μη φριζάρουν ή να πέσουν μέσα στη μέρα. Δεν θα το μετανιώσεις!