Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ατίθασα μακριά μαλλιά

Για ένα ρετρό «femme fatale» look, που είναι εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα λίγο ατίθασο, τα μακριά μαλλιά σου δίνουν μία μοναδική επιλογή: το ατημέλητο χτένισμα. Ας ανακαλύψουμε αυτό το κλασσικό, διαχρονικό χτένισμα με έμπνευση από τα 60’s. 

Tα ατίθασα μακριά μαλλιά κυριαρχούν 

Είναι αδύνατο να μην σκεφτούμε αυτόματα τα πρώτα χρόνια της Bridget Bardot, όταν αναφερόμαστε στο «babydoll look». Οι ανακατεμένες τούφες δίνουν σ’ αυτό το look τον άγριο χαρακτήρα του, θυμίζοντας το hippie chic των 70’s. Σκέψου το Woodstock. Όπως ακριβώς με το κοντό, γεμάτο όγκο στυλ της Marilyn Monroe, έτσι και το άγριο «babydoll look» έχει γίνει πλέον ένα κλασικό εμβληματικό look που δεν το χορταίνουμε, ακόμα και μισό αιώνα μετά. 

Το look μιας star με 1000 πρόσωπα 

 «Στρογγυλά, στενά και μακριά πρόσωπα μπορούν εύκολα να υποστηρίξουν αυτό το θηλυκό και ατίθασο χτένισμα, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών.Αρκεί τα μαλλιά να είναι αρκετά χονδρά για να κρατήσουν το κατάλληλο σχήμα», συμβουλεύει η Delphine Courteille, hairstylist της L'Oréal Professionnel. 

Ένα φυσικό αποτέλεσμα και tips για αν να το επιτύχετε 

Αν και οι λέξεις «ατίθασο» και «ατημέλητο» φαίνεται να σημαίνουν ευκολία και φυσικό αποτέλεσμα, αυτό δεν ισχύει 100%. Η Delphine Courteille μας υπενθυμίζει πως για να πετύχεις αυτό το χτένισμα, πρέπει να ακολουθήσεις με προσοχή συγκεκριμένα βήματα. Αρχικά, χρησιμοποίησε λίγο αφρό για να δώσεις σχήμα στα μαλλιά και μετά δημιούργησε μερικούς κυματισμούς με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Ολοκλήρωσε σταθεροποιώντας το look. Βρες το κοντινότερο κομμωτήριο και απόλαυσε το νέο σου look με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή.