Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ατημέλητα χτενίσματα σε καρέ

Ξέχνα το μύθο που λέει πως το καρέ είναι ένα απλό και «αυστηρό» κούρεμα. Στην πραγματικότητα, μπορείς να το κάνεις ανάλαφρο εύκολα, προσθέτοντας μερικούς κυματισμούς και δίνοντάς του τον τίτλο ενός άκρως θηλυκού ατημέλητου look που πρέπει να δοκιμάσεις!  

Το καρέ που προκαλεί κύμα 

Όταν ακούμε τη λέξη καρέ, εύκολα σκεφτόμαστε κάτι άκαμπτο, κάτι σκληρό. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να ισχύει, στο καρέ κούρεμα μπορεί να δοθεί θηλυκότητα, απαλότητα κι ευελιξία. Χρειάζονται μόνο μερικοί κυματισμοί για να αποκαλύψουν αυτήν την κρυμμένη πλευρά. Παραδείγματα όπως η Karlie Kloss κάνουν όλο τον κόσμο της κομμωτικής να συμφωνεί. Το συγκεκριμένο look έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του διεθνούς φήμης μοντέλου. 

Ένα ευέλικτο star καρέ… 

Αν και το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλα τα χρώματα μαλλιών, κολακεύει ιδιαίτερα το τετράγωνο κι ορθογώνιο σχήμα προσώπου, χάρη στην ιδιότητά του να μαλακώνει τις έντονες γωνίες. Καταιγισμός από «ψευτο-καρέ» έχει σαρώσει στο κόκκινο χαλί τις τελευταίες σεζόν. Ακόμα και εκείνες που διστάζουν να πάρουν το ρίσκο, αλλά αγαπούν το συγκεκριμένο ατημέλητο χτένισμα look, καμουφλάρουν τα μακριά τους μαλλιά και δημιουργούν ψεύτικα κυματιστά καρέ χάρη φυσικά στον κομμωτή τους! 

Ένα όχι και τόσο μπερδεμένο καρέ 

Το δύσκολο κομμάτι αυτού του look χτενίσματος είναι το να πετύχεις τους απαλούς ατημέλητους κυματισμούς.  Σύμφωνα με τον Denis Holbecq, πρεσβευτή κομμωτή της L'Oréal Professionnel, για να πετύχεις όμορφους κυματισμούς σα να γύρισες μόλις από την παραλία, μπορείς να «τσαλακώσεις» τα μαλλιά σου με το σπρέι διαμόρφωσης Beach Waves και στη συνέχεια να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά αντί να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για μπούκλες. 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας