Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ατημέλητα Μαλλιά με XLL Όγκο

Ο τέλειος όγκος είναι κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο για τους λάτρεις του στυλ και μάλλον έτσι ήταν από τη στιγμή που ο Νάρκισσος είδε την αντανάκλασή του πάνω στο νερό! Βέβαια για να τον πετύχεις δεν αρκούν μόνο οι μπούκλες και το κατσάρωμα, χρειάζεται και πολύ «ανακάτεμα»… 

Ένα ατημέλητο look με μεγάλες προσδοκίες 

Όταν μιλάμε για μαλλιά με όγκο, φυσικό ή ψεύτικο, μιλάμε για μαλλιά που θυμίζουν χαίτη λιονταριού. Στις μέρες μας, όλα τα σχήματα αναπαριστούν το γυναικείο σώμα, και τα στυλ μαλλιών δεν αποτελούν εξαίρεση. Τις τελευταίες σεζόν, τα χτενίσματα απέκτησαν βάρος και τόλμησαν επιτέλους να πάρουν το χώρο που τους αναλογεί. Οι κομμωτές μπορούν επιτέλους να επιδιώξουν νέες διαστάσεις με ένα ατημέλητο XXL στυλ! 

Όγκος για όλες! 

Σύμφωνα με τον Denis Holbecq, πρεσβευτή Hairstyle της L'Oréal Professionnel, αυτό το XXL στυλ είναι «ιδανικό για τα σγουρά μαλλιά, είτε είναι ξανθά, χρυσαφένια, ακόμα και ένα ανοιχτό πυρόξανθο». Αυτό το «αεράτο, υπερβολικό, απίστευτα 70’s» look ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Ακόμα και τα φυσικά λεπτά μαλλιά μπορούν να το δοκιμάσουν. Αν και τα σπαστά, σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά έχουν ένα εμφανές πλεονέκτημα, το έμπειρο χέρι ενός επαγγελματία και μία γενναιόδωρη δόση από προϊόντα για όγκο, δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους τύπους μαλλιών να το αποκτήσουν.  

XXL Όγκος: δε σταματάς πουθενά 

Αν και μπορείς να πετύχεις μόνη σου τον ατημέλητο XXL όγκο, η καλύτερη λύση είναι να αφεθείς στα χέρια κάποιου ειδικού. Ένας επαγγελματίας κομμωτής ξέρει πώς να δημιουργήσει υπερβολικό όγκο, χωρίς να περιορίζεται και το κυριότερο, χωρίς να καταστρέφει την τρίχα. Λέμε περήφανα ΝΑΙ στον υπερβολικό όγκο, μιμούμενοι τη Solange Knowles, την αδερφή της Beyoncé, αλλά ΟΧΙ στα μαλλιά που είναι γεμάτα από κακό κρεπάρισμα!