Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ανανεώσου με έναν χαλαρό κότσο μπαλαρίνας!

Ο κότσος της μπαλαρίνας αναβαθμίζεται κι ανανεώνεται! Ο κάποτε αυστηρός κότσος περνά μια πιο χαλαρή περίοδο και μας αρέσει πολύ! 

Γίνε ατίθαση 

Αν και για χρόνια αυστηρό, το σινιόν της μπαλαρίνας φέτος γίνεται πιο ανέμελο. Με μια ανανέωση ξεκάθαρα αναγκαία, ο κότσος αυτός μπορεί να γίνει όσο τρελούτσικος ή άγριος εσύ θέλεις.  

Πώς; Για αρχή, αποφάσισε το ύψος του κότσου σου. Έπειτα, πιάσε τα μαλλιά σε αλογοουρά και στριφογύρισέ τα στο κλασσικό στυλ κότσου. Τώρα, εκφράσου ελεύθερα! Ανάλογα με το πόσο σφιχτά ή χαλαρά θα τυλίξεις γύρω-γύρω την «ουρά» του κότσου σου, αλλά και με το μήκος των μαλλιών σου, μπορείς να πετύχεις εύκολα οποιοδήποτε χαλαρό στυλ διαλέξεις. Φτιάξε τον κότσο σου παχύ και χαμηλό ή δοκίμασε να τον κάνεις ψηλό, σφιχτό και στιλπνό – και τα δύο στυλ είναι σέξι και συναγωνίζονται επάξια το παλιό και συνεσταλμένο look της μπαλαρίνας.   

Μείνε φυσική 

Προτιμάς τα φυσικά στυλ; Τύλιξε γύρω-γύρω την αλογοουρά σου με ένα λαστιχάκι, σπρώξε μέσα την άκρη κι άσε τις τελευταίες τούφες να ξεφεύγουν παιχνιδιάρικα ή εξαφάνισε τις διακριτικά. 

Μην επιχειρήσεις να τιθασεύσεις όσες τουφίτσες ξεφύγουν – είναι μέρος της φυσικής σου γοητείας. Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα να εκφραστούν και να μαγέψουν τους γύρω σου! Άλλωστε, είναι σέξι να είσαι άνετη. Στερέωσε το look σου με λίγα τσιμπιδάκια κι είσαι έτοιμη.  

Δώσε στυλ 

Για να διατηρήσεις το χαλαρό κότσο της μπαλαρίνας όλη μέρα, δοκίμασε τη λακ Infinium Pure της L'Oréal Professionnel. Προσφέροντας δυνατό αλλά φυσικό κράτημα από το πρωί ως το βράδυ, είναι ιδανική για να νιώσεις ασφαλής.  

Οι συντάκτες προτείνουν: Ο κότσος της μπαλαρίνας μπορεί να πάρει πολλές μορφές – είτε τον θες ατημέλητο είτε στιλπνό και ψηλό ή ίσως ακόμα ψάχνεις ένα πιο συνεσταλμένο στυλ, ο κότσος της μπαλαρίνας είναι πλέον κλασσικός και προσαρμόζεται εύκολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με την περίπτωση! 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας