Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ανάδειξε τον χαμηλό κότσο!

Ανάδειξε τον χαμηλό κότσο 

Είτε είσαι σε διάλειμμα ανάμεσα στις επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας είτε πετάγεσαι να πάρεις τα ρούχα από το καθαριστήριο, δεν υπάρχει λόγος για να μην αναδείξεις ένα χτένισμα σε επίπεδο μοντέλου. Δοκίμασε αυτόν τον εύκολο, χαμηλό κότσο, για ένα καθημερινό, πρακτικό χτένισμα, για τη σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα. 

Πόντοι για τον χαμηλό κότσο 

Για ποιο λόγο ο χαμηλός κότσος είναι ένα πρακτικό και κομψό χτένισμα; Όχι μόνο κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, αλλά ενώνει και τις άκρες των μαλλιών, αναδεικνύοντας τα διαφορετικά χρώματα και δίνοντας έμφαση στις χρυσαφένιες, όμπρε άκρες ή στις μελί ανταύγειες, για παράδειγμα. Επίσης, σε αντίθεση με τον ψηλό κότσο στον οποίο τα πίσω τουφάκια μπορεί να είναι πιο χαλαρά και να ξεφεύγουν, στον χαμηλό κότσο όλα τα μαλλιά είναι καλά πιασμένα. 

Δεν έχεις λαστιχάκι; Μην αγχώνεσαι! 

Έχει συμβεί σε όλες μας: μας έρχεται ξαφνικά η ανάγκη να πιάσουμε τα μαλλιά μας – όταν φυσάει πολύ, για παράδειγμα – αλλά το πιο σημαντικό εργαλείο, το λαστιχάκι, δεν το βρίσκεις πουθενά. Έχεις ένα πιαστράκι για τα μαλλιά; Να η λύση! Απλά τύλιξε τα μαλλιά γύρω από τον εαυτό τους, ώστε να σχηματίσουν φυσικά ένα χαμηλό κότσο και στη συνέχεια, πιάσε τις άκρες πάνω στο κεφάλι. Μερικά τουφάκια θα δώσουν έναν πιο χαλαρό αέρα, οπότε μην ανησυχείς αν δεν είναι τέλειος. 

Φυσικό τελείωμα, κράτημα που διαρκεί 

Εξασφάλισε πως δεν θα χρειαστεί να ξαναφτιάξεις τα μαλλιά σου μέσα στη μέρα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα για styling μαλλιών. Μία λακ όπως η Natural Finish από την Tecni.ART, θα δώσει στα μαλλιά κράτημα με διάρκεια και μία ανάλαφρη, φυσική αίσθηση. Εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά πριν το πιστολάκι, για επιπλέον όγκο στα μαλλιά, ή σε στεγνά μαλλιά για μία δόση λάμψης και καλό κράτημα. 

Τώρα ξέρεις, πως όσο έχεις ένα πιαστράκι για τα μαλλιά στην τσάντα σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό χτένισμα, εμπνευσμένο από την καθημερινότητα των μοντέλων!