Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Αφέλειες: Κοντές vs. Μακριές

Πώς θα έχεις τις αφέλειές αυτή τη σεζόν; Κοντές που κρύβουν εκπλήξεις ή μακριές και υπέροχες; Ίσως θα μπορούσες να ξεκινήσεις με τη μία και να τελειώσεις με την άλλη! 

Κοντές αφέλειες 

Το χτένισμα: Έντονα θηλυκές, οι κοντές αφέλειες δίνουν στο πρόσωπο μία λεπτή απαλότητα, καθώς αποκαλύπτουν το μέτωπο, πλαισιώνοντας παράλληλα τα μάτια. Τα 3 βασικά πλεονεκτήματα στις κοντές αφέλειες είναι α) ξεχωρίζουν από το πλήθος, β) δεν χρειάζεται να σε απασχολούν τα συχνά τριμαρίσματα ενώ μακραίνουν και γ) δεν μπαίνουν στα μάτια σου! 

Το στυλ: Ζήτα από τον κομμωτή σου να δώσει υφή στις αφέλειές σου και να τις συνδυάσει με μακριά, χαλαρά μήκη, για να χαρίσει ένα συνολικό αιθέριο αποτέλεσμα. Έχε μία χτένα με αραιά δόντια στην τσάντα σου για να μπορείς να αφαιρείς τους κόμπους στα γρήγορα και να διατηρείς το τελείωμα λείο. 

Η γνώμη των συντακτών: Λατρεύουμε όταν αυτό το νεραϊδένιο χτένισμα συνδυάζεται με ένα υπέρλαμπρο ντύσιμο, στολισμένο με λάμψεις για μία εκπληκτική αντίθεση. Ένα λάδι μαλλιών όπως το Mythic Oil θα κάνει τα μαλλιά σου να λάμπουν και θα τονίσει τους διαφορετικούς τόνους στο χρώμα σου. 

Μακριές αφέλειες 

Το χτένισμα: Μπορεί να νόμιζες πως οι αφέλειες που πέφτουν στα μάτια και οι άκρες στο ύψος του πιγουνιού θα έδειχναν άγριες, αλλά το αντίθετο! Αυτό το απίστευτα κομψό χτένισμα, ένα από τα αγαπημένα του στυλ Parisienne, λεπταίνει το πρόσωπο και μακραίνει το λαιμό. 

Το στυλ: Μερικά κοψίματα από το ψαλίδι του κομμωτή σου μπορούν να χωρίσουν ελαφρώς τις αφέλειες από τις άκρες, για να αποφύγεις το τετραγωνισμένο τελείωμα. 

Η γνώμη των συντακτών: Αυτό το παράδειγμα κοντών αφελειών που εντοπίσαμε στις πασαρέλες, χρησιμοποιεί τις γωνίες των αφελειών και το μήκος για να δώσει έμφαση στις οργανικές γραμμές του ρούχου. Διατήρησε το χρώμα έντονο και λαμπερό για μεγαλύτερο διάστημα, ζητώντας το tone-on-tone Dia Richesse Hi-Visibility Color στο τοπικό σου κομμωτήριο L'Oréal Professionnel. Θα σου δώσει μία δόση χρώματος και θα ξεθωριάζει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. 


Θα έχεις τις αφέλειές σου κοντές ή μακριές… ή και τα δύο;