Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

5 λόγοι για να έχεις λακ σε συσκευασία ταξιδιού στην τσάντα σου

Στα Hair Trend News, αν αδειάσουμε τις τσάντες μας και συγκρίνουμε το περιεχόμενό τους, το 1 προϊόν που όλοι έχουμε κοινό, είναι η λακ Tecni.ART της L'Oréal Professionnel σε συσκευασία ταξιδιού. Σου παρουσιάζουμε 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου. 

Ένα απαραίτητο εργαλείο για το καθημερινό styling 

Αφού δημιουργήσεις το χτένισμα που έχεις επιλέξει για την ημέρα, φρόντισε να «σφραγίσεις» το look σου και να δώσεις κράτημα μεγάλης διάρκειας και λάμψη, εφαρμόζοντας την λακ Tecni.ART. Στη συνέχεια, βάλε την στη τσάντα σου και είσαι έτοιμη να φύγεις! 

Τιθάσευσέ τα ενώ είσαι στο δρόμο 

Είσαι στο δρόμο για τη δουλειά ή ανάμεσα σε συναντήσεις και ξαφνικά η υγρασία αρχίζει να καταστρέφει το χτένισμά σου. Μην ανησυχείς! Εφάρμοσε γρήγορα στα μαλλιά σου τη λακ Tecni.ART σε συσκευασία τσέπης και ακόμη και τα πιο ατίθασα τσουλούφια θα μπουν στη θέση τους και το χτένισμά σου θα σωθεί!  

Ανανέωσε το στυλ σου μέσα στη μέρα 

Αν δεν είχες χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου κανονικά το πρωί ή αν δε σου αρέσει και πολύ το look σου, η λακ Tecni.ART είναι εδώ για άλλη μία φορά για να σε σώσει! Δημιούργησε ένα νέο στυλ και σταθεροποίησέ το με τη λακ σου ή χρησιμοποίησέ τη για να δώσεις ξανά ενέργεια και να ανανεώσεις το look που ήδη έχεις. 

Δώσε στα μαλλιά σου μία γρήγορα δόση όγκου 

Μην πέφτεις! Άρπαξε τη λακ Tecni.ART σε συσκευασία ταξιδιού, ρίξε τα μαλλιά σου μπροστά και ψέκασε ανάποδα, «τσαλακώνοντας» τα μαλλιά σου (με τα μάτια κλειστά). Τίναξε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και voilà – έχεις και πάλι ελαστικά μαλλιά γεμάτα όγκο. 

Μεταμόρφωσε το στυλ σου από πρωινό σε βραδινό 

Δε μπορείς πάντα να προβλέπεις πού θα σε βγάλει η μέρα ή η νύχτα σου, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα, ανά πάσα στιγμή. Δείπνο της τελευταίας στιγμής; Πρόσκληση για θέατρο; Κανένα πρόβλημα. Η λακ Tecni.ART της L'Oréal Professionnel είναι το απαραίτητο εργαλείο για να δημιουργήσεις ένα κομψό χτένισμα, για κάθε περίπτωση, από σοφιστικέ κότσο μπαλαρίνας, μέχρι ατημέλητη πλεξούδα ή λεία αλογοουρά.