Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

4 λόγοι για να δοκιμάσεις το ασύμμετρο καρέ

Δεν λέμε πως το κλασικό καρέ έφυγε από τη μόδα, αλλά πως αναβαθμίζεται σε μία μοντέρνα, άνιση εκδοχή, καταλήγοντας στο τολμηρό, ασύμμετρο καρέ!  Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να ακολουθείς την ευθεία γραμμή και να δημιουργήσεις γωνίες…  

4 πλεονεκτήματα του ασύμμετρου καρέ 

1. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να έχεις ασύμμετρο καρέ είναι απλό. Γυρνάς από τη μία πλευρά: μαλλιά σε μεσαίο μήκος. Γυρνάς από την άλλη: κοντό καρέ. Αυτό το χτένισμα σου δίνει 2 εμφανίσεις στην τιμή της μίας! 

2. Δεν είσαι σίγουρη αν θες να κρατήσεις το καρέ σου ή να το μακρύνεις; Η ασύμμετρη επιλογή σου επιτρέπει να το μακρύνεις λίγο και να δοκιμάσεις και πιο μακριά μήκη. 

3. Όπως συμβαίνει και με το κλασικό καρέ, ένα κοντό χτένισμα όπως το ασύμμετρο καρέ δίνει άμεσο όγκο στα φυσικά λεπτά μαλλιά, καθώς τα πιο κοντά μήκη σημαίνουν και πιο ελαφριά μαλλιά. 

4. Όλοι οι τύποι μαλλιών μπορούν να υποστηρίξουν το ασύμμετρο καρέ, ακόμα και τα κορίτσια με τα απίστευτα σγουρά μαλλιά! Απλά θυμήσου να πεις στον κομμωτή σου μέχρι πού θέλεις να φτάνουν τα μαλλιά σου. Όλοι ξέρουμε πως τα μαλλιά δείχνουν πιο μακριά όταν είναι βρεγμένα και είναι εύκολο να καταλήξεις με πιο κοντό καρέ από ό,τι περίμενες. 

Πώς να χτενίσεις το ασύμμετρο καρέ 

Το ασύμμετρο καρέ δείχνει τέλειο όταν το χτενίζεις σε μία πολύ πλαϊνή χωρίστρα, με λίγη υφή και όγκο, ώστε να μην πέφτει τελείως φλατ πάνω στο κεφάλι. Σου προτείνουμε το Morning After Dust της Tecni.ART, το οποίο είναι ιδανικό και για την περίοδο των φεστιβάλ, καθώς απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα και δίνει στα μαλλιά απίστευτο άρωμα για 24 ώρες. Απλά ψέκασε στις ρίζες, περίμενε για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια «τσαλάκωσέ τα». 

Χρωματική έμπνευση για καρέ 

Αφού δοκιμάζεις ένα τολμηρό χτένισμα, όπως το ασύμμετρο καρέ, γιατί να σταματήσεις εκεί; Άσε τη φαντασία σου να πάρει τον έλεγχο και γίνε δημιουργική με το χρώμα! Και δεν χρειάζεσαι να πας στα άκρα με μία μόνιμη απόχρωση. Η νέα υπηρεσία Flash Make-up της L'Oréal Professionnel προσφέρει προσωρινό χρώμα σε μία ευρεία σειρά από έντονες, προσωποποιημένες αποχρώσεις. Τυρκουάζ μπλε, ροζ ζαχαρωτού, λαμπερό πράσινο… ο κόσμος σου ανήκει!