Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

4 εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Η Εβδομάδα Μόδας δεν αφορά μόνο στα ρούχα… είναι μία πολύ καλή πηγή έμπνευσης για χτενίσματα και όχι μόνο για τα άγρια και εκκεντρικά. Ανακαλύψαμε 4 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που είναι εύκολα και στη μόδα! 

Πάνω και κάτω 

Αγνόησε τα λευκά ξανθά μαλλιά, εμπνευσμένα από τη Μητέρα των Δράκων και επικεντρώσου στο προσεγμένο και κομψό χτένισμα του μοντέλου, μία καινούργια προσέγγιση στα μισά πιασμένα πάνω μαλλιά. Άσε λίγα μαλλιά κάτω στα πλαϊνά του προσώπου σου για να απαλύνεις το χτένισμα και άπλωσε τα μαλλιά σου πάνω στους ώμους σου. 

Ηλιοκαμένο χρώμα 

Δεν εντοπίστηκαν όλα τα κορυφαία χτενίσματά μας στην πασαρέλα. Ανακαλύψαμε αυτη την υπέροχη  δεσποινίδα που δείχνει πολυάσχολη αλλά και πανέμορφη, με υπέροχα ηλιοκαμένα μαλλιά, τέλεια για φωτογράφιση. Πλέον, υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να πετύχεις τέλειες ανταύγειες στα μαλλιά: από το strobing μέχρι το contouring και το παραδοσιακό balayage. Δε χρειάζεται καν να πας στο κομμωτήριο για να δείχνουν τέλεια τα μαλλιά σου: Το Color Glow Oil της L'Oréal Professionnel από τη σειρά Mythic Oil, χαρίζει μέγιστη λάμψη και αναδεικνύει το χρώμα των μαλλιών σου. 

Δημιουργώντας κυματισμούς 

Άσε τα καυτά, στρογγυλεμένα μαλλιά σε μεσαίο μήκος για άλλη μέρα. Για την ώρα, επικεντρωνόμαστε στους μακριούς, φλογερούς κυματισμούς στα δεξιά. Η συμβουλή μας για να αντιγράψεις αυτό το στυλ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο για μπούκλες στα χαμηλότερα τμήματα των μαλλιών. Μην τα κρατήσεις για πολλή ώρα, καθώς θέλεις χαλαρούς κυματισμούς, και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις προστασία από τη θερμότητα! 

Στρογγυλεμένες αφέλειες και τμηματικές άκρες 

Οι στρογγυλεμένες αφέλειες μπορεί να δείχνουν λίγο έντονες, γι’ αυτό χρησιμοποίησε τα μακριά σου μαλλιά για να απαλύνεις το χτένισμα και ζήτα από τον κομμωτή σου να κόψει τις αφέλειές σου σε τμηματικά επίπεδα. Μπορείς να επιλέξεις και μερικά ήρεμα χρώματα στις άκρες για να αναδείξεις τα μακριά σου μαλλιά ή να χρησιμοποιήσεις λίγο από το Color Glow Oil για να τονίσεις το χρώμα και τη λάμψη.