Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 χτενίσματα χωρίς πιστολάκι για διαφορετικούς τύπους μαλλιών

Γνωρίζεις ήδη τις συνέπειες της θερμότητας στα μαλλιά σου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η καλοκαιρινή ζέστη έρχεται να κάνει το χτένισμα με πιστολάκι αφόρητο. Για να φτιάξεις τα μαλλιά σου χωρίς να ιδρώσεις, δοκίμασε λύσεις χωρίς θερμότητα που θα προστατεύσουν όχι μόνο αυτά από τη ζέστη, αλλά κι εσένα.  

Επιστράτευσε τα Σωστά Προϊόντα 

Κατά τους μήνες που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες, όπως το καλοκαίρι, πρέπει να προσφέρεις στα μαλλιά σου ενυδάτωση που θα τα βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο καιρό και να δείχνουν λαμπερά. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, βάλε το συνηθισμένο προϊόν σου, όπως αφρό, ένα leave-in conditioner ή λάδι και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Δώσε όγκο ελάχιστα με το πιστολάκι στις ρίζες, σχημάτισε με τα δάχτυλα και είσαι έτοιμη.  

Μην Ζεσταίνεις Υπερβολικά Τα Μαλλιά 

Πιστεύεις πως τα μαλλιά δεν χτενίζονται χωρίς πιστολάκι; Ακόμη κι αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, μπορείς να μειώσεις τη χρήση του. Χρησιμοποίησε την πιο χαμηλή σκάλα και δώσε σχήμα στα μαλλιά σου με τη βοήθεια τεχνικών, όπως οι πλεξούδες για τα μακριά μαλλιά. Επίσης, τα σπρέι με αλάτι για εφέ «παραλίας» θα δώσουν ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό σπάσιμο στα ίσια μαλλιά που, κυρίως το καλοκαίρι, τους ταιριάζει απόλυτα. Τέλος, πριν ισιώσεις τα μαλλιά σου, σκέψου αν αξίζει τον κόπο. Θα τα βρέξεις στην παραλία ξανά σε λίγες ώρες; Αν η απάντηση είναι ναι, ξανασκέψου το.  

Ζήτησε Εξατομικευμένες Συμβουλές Στο Κομμωτήριό Σου 

Αν έχεις δύσκολο τύπο μαλλιών, που δεν στρώνει χωρίς χτένισμα με πιστολάκι, συζήτησε με τον κομμωτή ή την κομμώτριά σου για το πώς θα μπορέσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά σου χωρίς πολλή θερμότητα. Τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν αποτελούν συνήθως τις πιο δύσκολες κατηγορίες. Επίσης, χτενίσματα με φράντζες και αφέλειες ενδέχεται να μην στρώνουν χωρίς πιστολάκι, οπότε αν θέλεις να απέχεις από τη θερμότητα για κάποιο διάστημα, ενημέρωσε τον ειδικό σου για να σου προτείνει τη λύση που χρειάζεσαι.   

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας