Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 Χτενίσματα Με Όγκο

Ο όγκος στα μαλλιά έχει επανέλθει δριμύτερος και φέρνει μαζί του ένα στυλ για κάθε τύπο. Δοκίμασε πρώτη χτενίσματα με όγκο και μπες στο παιχνίδι των τάσεων νωρίτερα από όλους.  


Μαλλιά Κρεπαρισμένα  
Αν πριν λίγα χρόνια κάποιος σου έλεγε πως τα κρεπαρισμένα μαλλιά θα επέστρεφαν, μάλλον θα γελούσες δυνατά. Η πιο νεανική εκδοχή τους έρχεται από τη δεκαετία του 80 και ορίζει κρεπαρισμένα μαλλιά και φράντζα στο πλάι. Το στυλ είναι ανάλαφρο και casual και για να το πετύχεις απλώς κρεπάρεις την κάθε τούφα κοντά στη ρίζα. Για νεανικό αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να χτενίσεις τα μαλλιά απαλά, αφού τα κρεπάρεις ώστε να δείχνουν πλούσια με φυσικό τρόπο. Τα κρεπαρισμένα μαλλιά δίνουν ένα δυναμικό τύπο, αναδεικνύουν το πρόσωπο και αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες ρετρό επιστροφές. 

Κρεπαρισμένος Κότσος 
Σου αρέσουν τα εντυπωσιακά χτενίσματα που θυμίζουν το στυλ της δεκαετία του 60; Δοκίμασε αυτόν τον κρεπαρισμένο κότσο στην πιο σύγχρονη και ατημέλητη εκδοχή του. Για να τον πετύχεις, χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα, κρέπαρε την κάθε τούφα και «στερέωσέ» την με σπρέι. Χτένισε απαλά και αφού μαζέψεις καλά τα μαλλιά πίσω, βγάλε προσεκτικά μικρές τούφες για να πετύχεις αυτό το πιο ροκ αποτέλεσμα. Η φράντζα χτενισμένη δίπλα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το στυλ επειδή πλαισιώνει το πρόσωπο.  


Μαλλιά Άφρο 

Τα εξωτικά μαλλιά άφρο διαθέτουν όγκο από μόνα τους και δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια. Το μυστικό στο άφρο λουκ είναι το σωστό στέγνωμα. Απλώνεις σε νωπά μαλλιά αφρό για μπούκλες και στεγνώνεις τα μαλλιά με τη φυσούνα, φέρνοντας τις μπούκλες στη ρίζα. Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ίσια, θα χρειαστείς λίγη παραπάνω προσπάθεια για να πετύχεις την άφρο υφή, αλλά δεν είναι αδύνατον. Πλέκοντας τα μαλλιά μικρά πλεξουδάκια, τα οποία θα κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται, θα δώσεις στυλ άφρο και θα καταλήξεις με ένα χτένισμα όλο όγκο. Στερέωσε τα μαλλιά με σπρέι σε κάθε περίπτωση.  

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας