Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 Τρόποι για να Ανανεώσεις τα Μαλλιά σου

Η άνοιξη ήρθε επιτέλους και καθώς ετοιμαζόμαστε για τις πιο υψηλές θερμοκρασίες, είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε και τα μαλλιά μας!  


Περιποιήσου τα μαλλιά σου 

Στη διάρκεια του χειμώνα, τα μαλλιά σου μπορούν να αφυδατωθούν από την έκθεση σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, τον αέρα και τη βροχή. Καθώς η Μητέρα Φύση ανεβάζει τη θερμοκρασία, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει η ενυδάτωση που έχουν τόσο ανάγκη τα μαλλιά σου. Οι κομμωτές μας σου προτείνουν να επενδύσεις σε σαμπουάν και μαλακτική θρέψης και αναζωογόνησης, καθώς και σε μάσκα και ορό. Η σειρά προϊόντων Série Expert της L'Oréal Professionnel, είναι ένας τέλειος τρόπος να προσφέρεις στα μαλλιά σου επαγγελματική φροντίδα, πάντα με την άνεση του σπιτιού σου. 

 
Ώρα για ένα κόψιμο 

Η άνοιξη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να δοκιμάσεις ένα καινούργιο κούρεμα και να ξυπνήσεις τα μαλλιά σου από τη χειμερία νάρκη! Γιατί να μην επιλέξεις ένα καινούργιο στυλ όπως το μοντέρνο “shag”; Το “shag” του 2017 (καρέ με έντονα φιλαρίσματα και φράντζες) είναι τέλειο σε όλα τα μήκη μαλλιών και μπορεί να ταιριάξει σε μεγάλη ποικιλία μαλλιών και σχημάτων προσώπου. Παραδοσιακά, το μοντέρνο “shag” καταλήγεισε αφέλειες στο ύψος των φρυδιών. Φυσικά, μπορείς να τις παραλείψεις αν δεν είναι στο στυλ σου. Ζήτα από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει διαφορετικά επίπεδα που αναδεικνύουν το πρόσωπό σου, δίνοντας το κατάλληλο σχήμα και κίνηση στο κούρεμά σου. 

 
Γίνε δημιουργική με το χρώμα 

Γιατί να το διασκεδάζουν μόνο τα λουλούδια την άνοιξη; Πήγαινε το κούρεμά σου στο επόμενο επίπεδο με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα στα μαλλιά, το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις στην εφαρμογή μας «Style My Hair»! Είναι η τέλεια λύση για να αφήσεις την τρελή πλευρά σου ελεύθερη, ενώ ταιριάζει τέλεια με τον πιο ζεστό καιρό της άνοιξης. Είτε είναι μία δόση από “blorange”, είτε όλα τα μαλλιά σε ένα φραουλένιο ξανθό – αυτή την εποχή, τα ζωντανά και παστέλ χρώματα είναι στη μόδα. Μόνο ένας αληθινός επαγγελματίας του χρώματος θα μπορέσει να βρει την τέλεια απόχρωση, οπότε ζήτα από τον επαγγελματία κομμωτή  σου να χρησιμοποιήσει το #ColorFulHair της L'Oréal Professionnel, για να σε βοηθήσει να βρεις τη δική σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή μας, όπου θα βρεις τα περισσότερα χρώματα που ψάχνεις. Αν δεν είσαι έτοιμη να αλλάξεις τελείως τα μαλλιά σου, η ημι-μόνιμη συλλογή της L'Oréal, DIA Richesse Hi-Visibility είναι μία τέλεια λύση για να δημιουργήσεις ζωντανές ανταύγειες και έντονη λάμψη και στα φυσικά αλλά και στα βαμμένα μαλλιά. Είναι μία tone-on-tone σειρά βαφής μαλλιών, χωρίς αμμωνία, που ξεβάφει σταδιακά, ιδανική για να ανακαλύψεις το πιο απαλό ειδικά σχεδιασμένο #SelfieColor σου, όποιος και αν είσαι. Ποιος ξέρει, μπορεί αυτή η σεζόν να αναδείξει και τον ολοκαίνουργιο εαυτό σου!