Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 Νυφικά χτενίσματα με κότσους

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και η περίοδος των γάμων έχει μπει για τα καλά: Ανακάλυψε 3 νυφικά χτενίσματα με κότσους στα οποία θα πεις σίγουρα το «Ναι»! 

Το μισό στέμμα με διπλή πλεξίδα 

Αυτό το συμμετρικό χτένισμα είναι δομημένο και κομψό και θα έδειχνε υπέροχο συνδυασμένο με μία αέρινη τουαλέτα εμπνευσμένη από αρχαία Ελληνίδα θεά. Εδώ, μπορείς να δεις τις δομημένες διπλές πλεξίδες που συνοδεύονται από έναν χαμηλό τυλιγμένο κότσο, αλλά θα μπορούσες το ίδιο εύκολα να αφήσεις το κάτω μέρος των μαλλιών σου ελεύθερο, σε χαλαρούς κυματισμούς για μία πιο χαλαρή, bohemian αισθητική. 

Ο κότσος που πλέκεται εσωτερικά 

Αυτός ο πιο ατημέλητος κότσος συνδυάζει τις χαλαρά συνδεδεμένες και πλεγμένες τούφες μαλλιών, με μία διακριτική πλεξίδα ψαροκόκκαλο, στερεωμένη γύρω από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι χαλαροί κυματισμοί πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο και θα ταίριαζαν όμορφα με μία πιο αυστηρή νυφική τουαλέτα. Τα μαλλιά στην κορυφή έχουν κρεπαριστεί για να δώσουν ύψος και να προσθέσουν μία 60’s πινελιά στη συγκεκριμένη εμφάνιση.  

Ο ατημέλητος κότσος  

Αυτός είναι ένας πολύ λιγότερο δομημένος κότσος σε σχέση με τους 2 πρώτους, με μεγάλους τολμηρούς κυματισμούς που έχουν στερεωθεί με τσιμπιδάκια σε χαλαρούς κυλίνδρους, δημιουργώντας έτσι αυτό το ρομαντικό χτένισμα! Ιδανικό για χρώματα μαλλιών με διαφορετικούς τόνους, λατρεύουμε το πως οι αέρινες υφές αναδεικνύουν τις διαφορετικές αποχρώσεις σε αυτό το ξανθό balayage. Μερικά μικρά λουλούδια ή αξεσουάρ μαλλιών φωλιασμένα στον κότσο θα απογείωναν αυτό το γλυκό χτένισμα. 

Η γνώμη των κομμωτών μας: 

Είτε επισκεφτείς έναν επαγγελματία για να δημιουργήσεις αυτούς τους κότσους είτε τους δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι, θα προτείναμε τη χρήση του Infinium Pure Hairspray της L’Oréal Professionnel για να σταθεροποιήσεις το χτένισμά σου και να διασφαλίσεις πως τα μαλλιά σου θα μείνουν στη θέση τους για τη μεγάλη σου μέρα! 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας