Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 καυτά look μαλλιών που μπορείς να απογειώσεις με το steampod

Θέλεις το απόλυτο εργαλείο για ίσιωμα, μπούκλες ή κυματισμό; Το Steampod είναι εδώ και σε βοηθάει να πετύχεις όποιο αποτέλεσμα επιθυμείς, εύκολα και χωρίς κόπο. Το steampod, με τη χρήση του ατμού, σέβεται την τρίχα κι έτσι μπορείς να δοκιμάσεις αυτά τα 3 χτενίσματα χωρίς δεύτερη σκέψη.  
 
Λεία αλογοουρά 

Η λεία αλογοουρά δεν θα ταλαιπωρήσει καθόλου όλες όσες έχουν ίσια μαλλιά και ευτυχώς, με τη βοήθεια του Steampod, ούτε αυτές με σπαστά.  Ίσιωσε τα μαλλιά σου καλά με το ψαλίδι, επιμένοντας στις άκρες, αφού απλώσεις ένα προϊόν κατά της θερμότητας. Βάλε λίγο ξηρό λάδι στη μέση των μαλλιών έως τις άκρες για να αποφύγεις το φριζάρισμα και στερέωσε τα μαλλιά σου στο ύψος του αυχένα με ένα λαστιχάκι. Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά και απαιτούν λίγο παραπάνω χρόνο στο ίσιωμα, ίσιωσέ τα πρώτα με το πιστολάκι και επιστράτευσε το ψαλίδι μετά. 

Αφέλειες 

Δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο για να τονίσεις τις αφέλειες από το Steampod. Οι αφέλειες, ιδίως στα σγουρά μαλλιά, μπορεί να απαιτούν ίσιωμα σε καθημερινή βάση και επειδή αποτελούνται από μικρά και φιλαρισμένα τμήματα μαλλιών, μπορούν να καούν πολύ εύκολα. Το Steampod, με τη χρήση ατμού στο ίσιωμα, προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στα μαλλιά σου κι έτσι αποφεύγεις την καταστροφή και το σπάσιμο της τρίχας. Δούλεψε το ψαλίδι προς τα έξω καθώς χτενίζεις τις αφέλειες, για ένα πιο αέρινο και ατημέλητο αποτέλεσμα.  

Μισή Αλογοουρά 

Η μισή αλογοουρά είναι ένα χτένισμα νεανικό και έχει επανέλθει στις μέρες μας σε πολλές παραλλαγές. Χρησιμοποίησε το Steampod για να δώσεις κίνηση στα κάτω μαλλιά, είτε με κυματιστές μπούκλες, είτε με ένα καλό ίσιωμα που θα δώσει λάμψη. Για πιο καθημερινά χτενίσματα δοκίμασε τη χωρίστρα στη μέση μπροστά στα μαλλιά μαζί με έναν ψηλό κότσο ή λεπτές πλεξούδες πίσω. Για μια πιο επίσημη ή βραδινή περίσταση, δώσε όγκο στα μπροστινά μαλλιά με ελαφρύ κρεπάρισμα. 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας