Menu Αναζήτηση

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ1

[Metal Detox]

87% λιγότερο σπάσιμο.2
Χρώμα με διάρκεια,
2x πιο λαμπερά.3

1 Στη Γαλλία: 7 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, 2 ευρεσιτεχνίες σε αναμονή έγκρισης.
2 Εργαστηριακά τεστ: Εφαρμογή σπρέι προετοιμασίας Metal Detox + τεχνική εφαρμογή + σαμπουάν + μάσκα.
3 Δεν μειώνει τη δύναμη του ξανοίγματος ή την τοποθέτηση χρωστικών βαφής στην τρίχα.

Hero image with the Metal Detox shampoo and mask
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Γλυκοαμίνη

Πατενταρισμένη τεχνολογία, εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από τον θύλακα της τρίχας.

Charlotte Feltin.

Επικεφαλής στα Εργαστήρια Περιποίησης Μαλλιών της L'Oréal

Quote begin of testies Χάρη στην συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που ειδικεύεται στα μέταλλα παγκοσμίως, ανακαλύψαμε ένα μοναδικό μόριο: τη Γλυκοαμίνη.
Είναι το μοναδικό ενεργό μόριο που το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να διεισδύει και να εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται έως και το εσωτερικό της τρίχας.
Τα μαλλιά διατηρούν τη δύναμή τους, το χρώμα βελτιστοποιείται και τα οξειδωτικά μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά. Quote end of testies

Metal detox campaign video desktop image cover
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Πρωτόκολλο 2-βημάτων στο σπίτι.

 • 1
  Σαμπουάν κατά των μεταλλικών στοιχείων.
 • 2
  Μάσκα περιποίησης κατά των μεταλλικών στοιχείων.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Πρωτόκολλο
3-βημάτων.

 • 1
  Αποδυνάμωση των μεταλλικών στοιχείων
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ 10% ΓΛΥΚΟΑΜΙΝΗ

  Απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία πριν τις υπηρεσίες βαφής, balayage ή ξανοίγματος.

 • 2
  Σαμπουάν κατά των μεταλλικών στοιχείων.
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΙΚΑ ΑΛΑΤΑ.

  Αποτοξινώνει & καθαρίζει απαλά τα μαλλιά μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage & ξανοίγματος.​

 • 3
  Προστασία από την προσκόλληση μεταλλικών στοιχείων
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

  Αποτρέπει την προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων στην τρίχα.​

3 step protocol in salon with metal detox products

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης έχει συν-δημιουργηθεί με 3 κορυφαίους κομμωτές: Charlotte Catherin, Sebastian Langman and Washington Nunnes.

Charlotte Catherin.

Ειδικός στο French balayage & στο χρώμα.

@charlotte_catherin
Charlotte Catherin hairdresser

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο balayage. Μοίαζει σαν να έχουν απομακρυνθεί οι ρύποι από τα μαλλιά και δημιουργείται το baby blonde που αναζητούν όλες οι γυναίκες.

Τι σας αρέσει περισσότερο στη Metal Detox?

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο balayage. Μοίαζει σαν να έχουν απομακρυνθεί οι ρύποι από τα μαλλιά και δημιουργείται το baby blonde που αναζητούν όλες οι γυναίκες.

Πως είναι να χρησιμοποιείτε τη σειρά Metal Detox?

Τα μαλλιά πραγματικά προστατεύονται και το χτένισμα των μαλλιών γίνεται "παιχνιδάκι". Επιπλέον, είναι εύκολο στην εφαρμογή. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλα τα ευαίσθητα ρεφλέ όπως το χάλκινο και το strawberry ξανθό. Οι αποχρώσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάνω απ' όλα η λάμψη είναι εκπλητική.

Washington Nunnes.

Εισικός στο χρώμα, στο balayage & στο ξάνοιγμα.

@wnunnes
Washington Nunnes hairdresser

Είμαι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα της Metal Detox. Ως επαγγελματίας, ενθουσιάστηκα επίσης με την κερδοφορία που επιφέρει στο κομμωτήριο. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος πετυχαίνεις ένα αποτέλεσμα με υψηλή προστασία ακόμα και στις τεχνικές υπηρεσίες με απαιτητικό ξάνοιγμα.

Τι σας εντυπωσίασε περισσότερο?

Είμαι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα της Metal Detox. Ως επαγγελματίας, ενθουσιάστηκα επίσης με την κερδοφορία που επιφέρει στο κομμωτήριο. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος πετυχαίνεις ένα αποτέλεσμα με υψηλή προστασία ακόμα και στις τεχνικές υπηρεσίες με απαιτητικό ξάνοιγμα.

Πώς επηρεάζει η χρήση της Metal Detox τις υπηρεσίες στο κομμωτήριο?

Η χρήση της Metal Detox δεν επηρεάζει τη διάρκεια των υπηρεσιών βαφής & ξανοίγματος, πολύ σημαντικό για όλους εμάς τους επαγγελματίες.

Sebastian Langman.

Εισικός στο χρώμα, στο balayage & στο ξάνοιγμα.

@sebastiancolorist
Sebastian Langman hairdresser

Από την πρώτη εφαρμογή είδα μεγάλη διαφορά.

Πως έχει αλλάξει η Metal Detox τις υπηρεσίες βαφής & ξανοίγματος?

Δεν έχω ξαναδει κάτι αντίστοιχο ξανά. Από την πρώτη εφαρμογή βλέπω μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα κάθε υπηρεσίας βαφής. Το χρώμα είναι πιο λαμπερό και τα μαλλιά εμφανώς πιο ενυδατωμένα.

Πως έχει επηρεάσει εσάς η σειρά Metal Detox?

Ως ειδικός στις βαφές, η υψηλή συγκέντρωση των μετάλλων στο νερό μας απασχολούσε για χρόνια. Στη Μασαχουσέτη αυτό επηρεάζει πάνω από το 75% του πελατολογίου μου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Χιλιάδες επαγγελματίες κομμωτές έχουν ήδη δοκιμάσει τη σειρά Metal Detox.

L'Oréal Professionnel Paris είμαι τόσο χαρούμενος για το λανσάρισμα του Metal Detox!!! Νιώθω ότι κάθε φορά που εύχομαι να υπήρχε κάτι για να διορθώσει μια κατάσταση, εσείς επανέρχεστε με ένα νέο προϊόν. Πάντα διαβάζετε το μυαλό μου🥰 Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμον που δοκίμασα το Metal Detox ❤️

Megan Johansson

Επαγγελματίας κομμωτής στο Λονδίνο

Δεν αποκάλυψα στην πελάτισσά μου τη δράση του Metal Detox, απλά της ανέφερα ότι εφάρμοσα ένα νέο προϊόν. Λάτρεψε το αποτέλεσμα, τα μαλλιά της ήταν τόσο απαλά και επιτέλους μπορούσα να τα μεταμορφώσω προσφέροντας ένα πιο ανοιχτό, πιο λαμπερό και πιο ψυχρό ξανθό. Σας ευχαριστώ 💕

Rachelle Art Vault

Επαγγελματίας κομμωτής στο Παρίσι

Σε ευχαριστώ L'Oréal Professionnel. Βρήκα το πρωτόκολλο της Metal Detox πολύ κατανοητό και εύκολο στη χρήση και τα απίστευτα αποτελέσματα ήταν ορατά όταν στέγνωνα τα μαλλιά της πελάτισσάς μου. Χρησιμοποιώντας τη Metal Detox το χρώμα στα μαλλιά της φαινόταν πολύ ζωντανό ​​και λαμπερό ☀️💕

Rachelle Art Vault

Στα μαλλιά της πάντα φαινόταν κάποιο φόντο από τις προηγούμενες τεχνικές και ήταν πολύ εύθραυστα. Σήμερα της εφάρμοσα τη σειρά Metal Detox και τα μαλλιά της αναζωογοννήθηκαν. Η Metal Detox είναι καταπληκτική! Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τόσο περισσότερο το λατρεύω!!! 💕❤️Σε ευχαριστώ 🙏🏻

Anna Cecchi Smith

Αυτή η νέα καινοτομία έχει αλλάξει τους κανόνες!! Η μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά και η λάμψη είναι σε άλλη διάσταση και όταν χρησιμοποιείται με το Bonder Inside, η δύναμη των μαλλιών διατηρείται! Την έχω λατρέψει! Σε ευχαριστώ L’Oreal Professionnel!!♥️ #newinnovation #metaldetox #lorealpro

April Wiper

Τα μαλλιά της φίλης της κόρης μου (16 ετών) είναι πολύ μακρυά και σγουρά. Εννοείται, θέλει να ανοίξει τα μαλλιά της στο πιο ξανθό επίπεδο, χωρίς να σπάνε ο άκρες της ή να εμφανίζει κίτρινα και πορτοκαλί φόντα ξανοίγματος. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πιο λαμπερό από ποτέ. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να δοκιμάσω τη Metal Detox ❤️❤️❤️

Kim Grillo

Μοναδικά αποτελέσματα στις υπηρεσίες ξανοίγματος !!! Δεν επηρεάζει τη χρονική διάρκεια της τεχνικής και χαρίζει απίστευτα αποτελέσματα, προστατεύοντας την ποιότητα της τρίχας!!! #lorealpro #inovation #metaldetox

Silvana Petrova

Metal Detox

Διάγνωση των Μεταλλικών Στοιχείων στο Style My Hair Pro.

Ανακαλύψτε τη νέα προσθήκη στην εφαρμογή Style My Hair Pro. Τώτα θα μπορείτε να αξιολογήσετε την έκθεση στα μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά των επισκεπτριών σας.

L'Oreal professionnel Style my hair app logo
L'Oreal Professionnel access website image

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά Metal Detox στην ACCESS.

Ανακαλύψτε τη σειρά Metal Detox, χάρη στο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, διαθέσιμο μόνο στην ACCESS.

Μάθετε περισσότερα στην Access