Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Η Ζέτα Μακρυπούλια λέει ναι στο French Balayage!
Η Ζέτα Μακρυπούλια εμπιστεύεται τους hair experts της L’Oréal Professionnel Paris για μια αλλαγή στα μαλλιά της που θα συζητηθεί!

Ζέτα Μακρυπούλια συνεργασία με L'Oreal Professionnel

Το καλοκαίρι είναι πλέον μια ανάσα μακριά και η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσει τα μαλλιά της, κάνοντας μετά από πολύ καιρό μια αλλαγή στο χρώμα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων hair experts της L’Oréal Professionnel Paris και με την καθοδήγηση τους, αποφάσισε να υιοθετήσει την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι, το French Balayage.

Ζέτα Μακρυπούλια x L'Oreal Professionnel

«Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θέλω να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου αλλά δεν είχα καταλήξει στο τι ακριβώς θα ήταν αυτό. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω! Το French Balayage, πέρα από τη νο1 τάση για αυτό το καλοκαίρι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονταν τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και λαμπερό, και με εκφράζει απόλυτα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που εμπιστεύθηκα την ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris για αυτή τη μοναδική ανανέωση στα μαλλιά μου!»

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια x L'Oreal Professionnel

Τι είναι το French Balayage:

Με 27 εκατομμύρια mentions στο Instagram, το French Balayage είναι σίγουρα η #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών. Το French Balayage είναι μια επαγγελματική τεχνική δύο βημάτων που εφαρμόζεται αποκλειστικά από τους experts της L’Oréal Professionnel και είναι κατάλληλη για όλες τις βάσεις μαλλιών, ακόμα και τις πιο σκούρες.

Ζέτα Μακρυπούλια x L'Oreal Professionnel
Ζέτα Μακρυπούλια x L'Oreal Professionnel

Το αποτέλεσμα;

Look απαλό και φωτεινό, ή εκλεπτυσμένο και σέξι χωρίς ευδιάκριτες γραμμές· ή ακόμα και άκρως τολμηρό, με τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα χωρίς ζεστούς τόνους: το French Balayage εξασφαλίζει πάντα προσωποποιημένο και φυσικό αποτέλεσμα, όποια κι αν είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχει μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής.

 #FrenchBalayage

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας