Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu
Woman with French Balayage

FRENCH BALAYAGE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Τώρα, ακόμα και οι καστανές μπορούν να ξανοίξουν το χρώμα των μαλλιών τους με γαλλικό στιλ. Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει την υπηρεσία φυσικού balayage 2 βημάτων, για εξουδετερωμένο και λαμπερό φινίρισμα “à la Française”. Η τέλεια υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε γυναίκας και στις ανάγκες κάθε κομμωτή. Για αποτέλεσμα διακριτικό, φυσικό & κομψό, και ταυτόχρονα με ορατή αντίθεση.

ΒΗΜΑ 1: BALAYAGE

Δημιουργήστε το τέλειο French balayage με την ολοκληρωμένη σειρά Blond Studio, για επίτευξη κάθε τύπου ξανοίγματος –από 2 μέχρι και 9 επίπεδα– με απαλό αποτέλεσμα ή πιο έντονη αντίθεση.

Δείτε περισσότερα

 

ΒΗΜΑ 2: GLOSS 

Εξουδετερώστε & εξατομικεύστε το αποτέλεσμά σας με τη Dia Light –μια ολοκληρωμένη παλέτα αποχρώσεων για ρεφλέ, τώρα και με νέες αποχρώσεις για καστανές.

Δείτε περισσότερα


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ DIA LIGHT

ΦΩΤΕΙΝΟ ΞΑΝΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ SERIE EXPERT BLONDIFIER

Βελτιστοποιήστε το επαγγελματικό σας αποτέλεσμα & αναδείξτε την πιο όμορφη εκδοχή του ξανθού σας.

Οι επαγγελματικές συνθεσεις της σειράς Blondifier, εμπλουτισμένες με Πολυφαινόλες Açai, είναι σχεδιασμένες να προστατεύουν & να διορθώνουν κάθε τύπο ξανθού.

Με την Blondifier, τα μαλλιά ανακτούν τη φωτεινότητα & την απαλότητά τους μετά από τη χημική διαδικασία. Μία φορά την εβδομάδα, τελειοποιήστε το ξανθό σας εξουδετερώνοντας τα ανεπιθύμητα ρεφλέ με το Blondifier Cool –ένα σαμπουάν με μωβ χρωστικές που θα κρατήσει το ξανθό σας ψυχρό και πανέμορφο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ
Blondifier French Balayage

 #FrenchBalayage

ΤΩΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΤΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΙΛ!

French Balayage Sheherazade
French Balayage Sarah

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας