Βρείτε το κομμωτήριό σας
Η 1Η ΔΙΑΥΓΗΣ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
για εξουδετερωμένο τελείωμα & εκθαμβωτική φωτεινότητα
Το 2019, η L’Oréal Professionnel επαναπροσδιορίζει το γαλλικό στιλ του φυσικού χρώματος στα μαλλιά, δίνοντάς του μια νέα ψυχρή διάσταση μέγιστης διαφάνειας.
Ανακαλύψτε τη Majirel Glow: μια νέα παλέτα αποχρώσεων, ενισχυμένων με ψυχρά ρεφλέ για απόλυτα εξουδετερωμένο χρωματικό αποτέλεσμα. Έτσι, εξασφαλίζεται +50% αντανάκλαση του φωτός** για εξαιρετική φωτεινότητα. Και 4x μεγαλύτερη διαφάνεια*** χάρη στην αποκλειστική ισορροπία χρωστικών με περισσότερα ρεφλέ και μεγαλύτερο βάθος.
- Εξουδετερωμένο τελείωμα
- Εκθαμβωτική φωτεινότητα
- Κάλυψη <30%>30%>
- Μόνιμη βαφή
- Ξάνοιγμα μέχρι και κατά 3 επίπεδα
- 35 λεπτά: ανάλογα με την υπηρεσία που θα σας προσφέρει ο επαγγελματίας κομμωτής σας, ο συνολικός χρόνος της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΟΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ/ΤΗ ΣΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:
• ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ κατά την προετοιμασία, εφαρμογή και το ξέβγαλμα του προϊόντος.
• Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες.
• Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών.
• Τα προσωρινά τατουάζ «μαύρης χέννας» μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας.
• Μην βάφετε τα μαλλιά αν:
- ο πελάτης σας έχει εξάνθημα στο πρόσωπο ή ευαίσθητο, ερεθισμένο και πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής,
-ο πελάτης σας είχε ποτέ οποιαδήποτε αντίδραση μετά την βαφή μαλλιών,
-ο πελάτης σας είχε, στο παρελθόν, αντίδραση σε προσωρινό τατουάζ «μαύρης χέννας».
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του φυλλαδίου).
- περιέχει: φαινυλενοδιαμίνες, ρεζορκινόλη, φαινυλενοδιαμίνες (διαμινοτολουόλια), αμμωνία.
- Να αποφεύγετε την επαφή του προϊόντος με τα μάτια και να μην χρησιμοποιείται για τη χρώση των βλεφαρίδων και των φρυδιών.
- Να ξεπλένετε αμέσως τα μάτια αν το προϊόν έλθει σε επαφή με αυτά.
- Να ξεπλένετε καλά τα μαλλιά μετά την εφαρμογή.
- Να περιμένετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά από ισιωτική, περμανάντ ή τεχνική διαδικασία λείανσης.
- Να μην το χρησιμοποείτε αν τα μαλλιά έχουν βαφεί με χέννα, εκτός από τη Botanea L’Oreal Professionnel ή με προϊόν προοδευτικής βαφής.
- Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Μόνιμες Βαφές Μαλλιών
Βρείτε το κομμωτήριό σας