Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Χάλκινα Μαλλιά: Το Νέο Κόκκινο

red hair image

Λατρεύεις τις κόκκινες αποχρώσεις, όμως στην έντονη εκδοχή τους σου φαίνονται ψεύτικες και απαιτητικές; Με το χάλκινο στο επίκεντρο όσο ποτέ, έχεις την επιλογή να βρεθείς στο κόκκινο φάσμα στην πιο πιπεράτη εκδοχή του. Βρες την κατάλληλη απόχρωση σε ένα χρώμα γεννημένο να ταιριάζει σε όλες.

Η κατάλληλη απόχρωση για σένα

Στη θεωρία, τα σκούρα χάλκινα χρώματα ταιριάζουν στις μελαχρινές και τα πιο ανοιχτά στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ευτυχώς, επειδή η κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έτσι και το χάλκινο μπορεί να εξατομικευτεί, να τονίσει τα χαρακτηριστικά σου και να πάρει την απόχρωση που εσύ θέλεις. Η επιτυχία του χάλκινου πάνω σου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη γνώση που έχεις γύρω από τα χρώματα που σου ταιριάζουν, τον τόνο του δέρματός σου, αλλά και το χρώμα των ματιών σου. Αν σου ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις, τόλμησέ το. Διαφορετικά επίλεξε τις χάλκινες αποχρώσεις με μπλε και μοβ τόνους. Αν έχεις αμφιβολίες, συμβουλεύσου τον ειδικό σου για να είσαι σίγουρη για το χρωματικό αποτέλεσμα.

 

Πώς θα πετύχεις το χρώμα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χάλκινου είναι στην ευκολία του να συνδυαστεί μαζί με άλλα χρώματα, δίνοντας μοναδικούς συνδυασμούς. Αν για παράδειγμα είσαι καστανή και ψάχνεις ένα διαφορετικό αλλά διακριτικό αποτέλεσμα, ανάμειξε χάλκινο μαζί με το καστανό σου. Αν αντιθέτως ψάχνεις μια έντονη απόχρωση, συνδύασέ το με ξανθό για μία ζωντανή πυρόξανθη απόχρωση. Κράτησε επίσης κατά νου πως όσο περισσότερο κόκκινο περιέχει το χάλκινό σου, τόσο πιο πορτοκαλί θα βγει το αποτέλεσμα. Κατά κανόνα, στην ανάμειξή του με τα υπόλοιπα χρώματα, το χάλκινο διαθέτει την ικανότητα να προσθέτει φως και τις κατάλληλες δόσεις λάμψης, που απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Όμως το χάλκινο απαιτεί και προσοχή. Αν η βασική απόχρωση που επιλέξεις είναι πολύ σκούρα, το χάλκινο κινδυνεύει να χαθεί. Επίσης, μια εφαρμογή χωρίς τον κατάλληλο βαθμό οξυζενέ μπορεί να καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα χωρίς εμφανείς χάλκινους τόνους.

Image Credits: Getty Images, Digital Vision - Plume Creative

Content created by Webedia