Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Style My Hair Pro: Δοκιμάστε πριν βάψετε

Προσθέστε μία νέα διάσταση στην υπηρεσία βαφής μαλλιών σας!
Έχετε δοκιμάσει την 3D (τρισδιάστατη) εφαρμογή Style My Hair? Είναι ένα υπέροχο εργαλείο για ψηφιακό πειραματισμό με διαφορετικές βαφές. Τώρα έχουμε πάει την τεχνολογία ακόμα πιο μακτία με την καινούργια  Style My Hair Pro, μία εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με κομμωτές από όλο τον κόσμο για να βοηθήσετε τους πελάτες σας  στην επιλογή της βαφής των μαλλιών στο κομμωτήριο κατά τη διάρκεια κάθε ραντεβού.

Τί υπάρχει στο Style My Hair Pro?

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία σε αυτή την καινοτόμο εφαρμογή κινητού τηλεφώνου.

Moodboards έμπνευσης

Παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις και κάντε στους πελάτες σας τις καλύτερες προτάσεις  με  τα moodboards των πιο μοδάτων look . Mπορείτε ακόμα και να ανεβάσετε τα δικά σας look και να τα παρουσιάσετε στους πελάτες σας. 

3D Δοκιμή Βαφής Μαλλιών

Χρησιμοποιήστε την εικονική πραγματικότητα για να“δοκιμάσετε” ψηφιακά διαφορετικά χρώματα μαλλιών. Είναι φανταστικό για όλους τους πελατές, ακόμα και αν έχουν μία συγκεκριμένη απόχρωση στο μυαλό τους  ή σκέφτονται σοβαρά να κάνουν μια ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος. Η ασφάλεια που έρχεται όταν γνωρίζετε το αποτέλεσμα θακάνει τους πελάτες σας να λαχταρούν το χρώμα τους! Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να εξερευνήσετε τις επιλογές χρωμάτων που θα κάνουν τα ραντεβού με τους πελάτες σας μία αφοσοιωμένη επαγγελματική στιγμή. Για καλύτερα αποτελέσματα, η Style My Hair Pro πρέπει να χρησιμοποιείται σε τάμπλετ.

Digital Swatchbook

Aναγνωρίστε κάθε απόχρωση από τη L’Oréal Professionnel με αυτό το χρήσιμο πορτφόλιο βαφής . Αφού βρείτε την καλύτερη απόχρωση, ελέγξτε στον τεχνικό οδηγό για τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία είναι ένας καλός τρόπος για να γίνετε πιο φιλικοί στο περιβάλλον, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό χάρτινο ή πλαστικό δειγματολόγιο με μία απίθανη εφαρμογή!

Πού θα βρείτε τη Style My Hair Pro?

Έχετε περιέργεια για τη συμπληρωματική εμπειρία της υπηρεσίας βαφής των μαλλιών σας ; Ανακαλύψτε τη μόνοι σας κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή από το App Store και το Google Play store.
Eάν είστε πελάτης, ρωτήστε τον κομμωτή σας αν χρησιμοποιεί ήδη τη Style My Hair Pro, και ανακαλύψτε μαζί όλες τις δημιουργικές της επιλογές!