Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πώς να ανοίξω το χρώμα: 6 απλές συμβουλές

Πώς να ανοίξω το χρώμα, 6 απλές συμβουλές

To άνοιγμα των μαλλιών επιτρέπει στο φως να αντανακλάται στις τρίχες των μαλλιών και προσθέτει μια απαλή λάμψη στα μαλλιά σας. Ακόμα και αν είστε ήδη ξανθιά ή σκούρα καστανή, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του ανοίγματος των μαλλιών χρησμιμοποιώντας την τεχνική του highlights ή ένα ομοιόμορφο χρώμα. 

1. Ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε τα μαλλιά σας: δείτε έναν επαγγελματία 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παρά μόνο ο επαγγελματίας κολορίστας σας μπορεί να καταφέρει μία ομοιόμορφη απαλή ξανθιά βαφή και με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας φωτίσματος, η διαδικασία είναι πιο ασφαλής από ποτέ. Όταν σκέφτεστεπως να φωτίσετε τα μαλλιά σας, δεν είναι απλά μια ερώτηση επιλογής του χρώματος που σας αρέσει. Ο κομμωτής σας θα αναλύσει την τρέχουσα απόχρωση των μαλλιών σας, την κατάσταση και το style τους για να μπορέσει να διαλέξει το πιο διακριτικό και κολλακευτικό χρώμα βαφής. 

2. Τα προϊόντα μαλλιών που φωτίζουν τα μαλλιά

Μην ξεχνάτε ούτε την περιποίηση των μαλλιών. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε και να ανοίξετε τη βαφή σας εμπλέκει επίσης τη χρήση σαμπουάν και μαλλακτικής κρέμας που προστατεύουν τη βαφή. Οι ζεστοί τόνοι μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο σκούρα, έτσι για μια πιο ανάλαφρη ξανθιά απόχρωση μπορείτε να φωτίσετε τα ξανθιά μαλλιά ακόμα περισσότερο με το  Silver Shampoo και το Silver Conditioner, όπως επίσης και την Neutralizing Cream από την γκάμα Series Expert.

3. Πως να φωτίσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά

Πώς μπορείτε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας όταν αυτά είναι κατεστραμμένα ; Τα κατεστραμμένα μαλλιά είναι πιο δύσκολο να βαφτούν εξαιτίας της ανομοιόμορφης υφής των τριχών. Επιπλέον, το χρώμα τείνει να ξεθωριάζει πιο γρήγορα εξαιτίας του πορώδους των μαλλιών. Η λύση είναι πρώτα να περιποιηθείτε και να επανορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας , και μετά μπορείτε να τα ανοίξετε. Ο κομμωτής θα μπορεί να σας δώσει την καλύτερη θεραπεία για να επαλέλθουν τα μαλλιά σας στην αρχική τους κατάσταση ώστε να μπορέσετε να τα ανοίξετε τα μαλλιά σας με αυτοπεποίθηση.

4. Η έμπνευση του χρώματος: πως να ανοίξετε τα ξανθά μαλλιά 

Αυτό τον καιρό, τα ξανθά μαλλιά έχουν κρύες αποχρώσεις. Ως εκ τούτου, μία παγκόσμια τάση έχει αναδειχθεί σχετικά με το πως να ανοίξουμε τα ξανθά μαλλιά δίνοντάς τους ένα ασημένιο σπινθίρισμα. Το μυστικό για να κάνετε τα ξανθά μαλλιά πιο φωτεινά είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό τόνερ για να εμποδίζεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε ζεστής πύρόχρους  απόχρωσης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανοίξετε τα ξανθά μαλλιά οποιουδήποτε χρώματος. 

Μπορείτε να ανοίξετε τα βαμμένα μαλλιά ; Εξαρτάται από το χρώμα της βάσης και την ποιότητα των μαλλιών, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε την τεχνογνωσία ενός κομμωτή για να διαβεβαιώσει για τη σωστή απόχρωση και να αποτρέψει τη ζημιά. 

5. Η έμπνευση του χρώματος: βαφή για να φωτίσετε τα σκούρα μαλλιά

Όσο αφορά στο πως να φωτίσουμε τα μαλλιά όταν ξεκινάμε από σκούρα βάση, έχετε μία ευρεία επιλογή βαφών για να ανοίξετε τα σκούρα μαλλιά. Απλά ακόμα και μερικά διακριτικά highlights σε μία βαφή μόλις δύο πιο φωτεινές αποχρώσεις από το τωρινό χρώμα σας θα κάνουν μία πραγματική διαφορά. Ο κολορίστας σας θα ξέρει πως να ανοίξει τα μαλλιά σας ακριβώς στο επίπεδο που θέλετε : από σπινθίρισμα που ξεχωρίζει σε διακριτική ηλιοκαμμένη απόχρωση. 

6. Τί είναι αυτό που φωτίζει το χρώμα των μαλλιών ; Πώς να φωτίσετε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας

Αν αναρωτιέστε “πώς να ανοίξω τα μαλλιά μου με φυσικό τρόπο ;”, υπάρχουν κάποια φυσικά συσταστικά τα οποία είναι φημισμένα για τις δυνατότητες βαψίματος. Αλλά επειδή είναι βασικό να γνωρίζετε για τις δόσεις και τις ποσότητες, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία.


Aναρωτιέστε πώς να ανοίξετε τα μαλλιά σας στο σπίτι ; Άλλα φυσικά συστατικά ανοίγματος μαλλιώ περιλαμβάνουν τον ήλιο και τον χυμό λεμονιού, αλλά ο χρόνος και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό είναι άλλωστε ο λόγος που το καλύτερο είναι να δείτε έναν επαγγελματία για να ανοίξετε τα μαλλιά σας. 

Image credit: Getty Images - hedgehog94

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας