Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πώς φεύγει η κιτρινίλα από τα ξανθά μαλλιά;

hair trend

Αν θεωρείς όλες τις αποχρώσεις του ξανθού υπέροχες, σκέψου ξανά. Όταν το ξανθό χάνει τη λάμψη του παραχωρώντας τη θέση του στις θαμπές κίτρινες αποχρώσεις, έρχεται η ώρα να δράσεις. Δες τα καλύτερα όπλα που μπορείς να επιστρατεύσεις στον πόλεμο κατά του κίτρινου εχθρού.

Ενυδάτωση και προστασία χρώματος

Σπάνια τα μαλλιά σου διατηρούν τη λάμψη και την απόχρωση που έχουν αμέσως μόλις βγεις από το κομμωτήριο. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ξεθώριασμα του χρώματος, στην υποχώρηση του διορθωτικού ρεφλέ κατά του κιτρινίσματος και στην ταλαιπωρημένη τρίχα που έχει δώσει τη δική της μάχη για να αγγίξει το απόλυτο ξανθό. Σαν να μη έφταναν όλα αυτά, τα ακραία καιρικά φαινόμενα –το υπερβολικό κρύο το χειμώνα και ο δυνατός ήλιος το καλοκαίρι– έρχονται να προσθέσουν το δικό τους ρόλο στην εξίσωση της κιτρινίλας. Είναι προφανές πως οι παράγοντες είναι τόσοι πολλοί, που θεωρητικά θα πρέπει να περνάς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στη φροντίδα. Σκέψου έξυπνα και κέρδισε χρόνο, με προϊόντα όπως οι μονοδόσεις PowerMix της σειράς Serie Expert, που συνδυασμένες με μια μάσκα μαλλιών όπως η Blondifier, προσφέρουν στα μαλλιά σου θρέψη, καταπολεμώντας ταυτόχρονα τους κίτρινους τόνους.

Τα μαγικά βιολέ

Πλέον έχεις στη διάθεσή σου μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην υπηρεσία των ξανθών σου. Κάποια προϊόντα δρουν στοχευμένα εναντίον του κίτρινου, ενώ κάποια άλλα απευθύνονται σε όλες τις ξανθές αποχρώσεις, όπως το σπρέι προστασίας ξανθού Blonde Bestie Spray Top Coat της Serie Expert. Δεν έχεις παρά να εντάξεις στη ρουτίνα σου τα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αμελείς και την επίσκεψη στο κομμωτήριο για το αναντικατάστατο ρεφλέ που θα σε σώσει, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δύναμη του βιολετί έναντι του κίτρινου. Τέλος, τα μοβ σαμπουάν αποτελούν απαραίτητο σύμμαχο για την καλή εικόνα των ψυχρών ξανθών. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, εφοδιάσου με ένα άμεσα.

Image Credits: Getty Images, Moment - Igor Utsynskyy

Content created by Webedia