Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Κλασσικό ή Μοντέρνο; Ο Απόλυτος οδηγός για όμπρε μαλλιά!

hair image

Το όμπρε είναι η απόλυτη τάση των ημερών. Λίγες είναι αυτές που δεν το έχουν δοκιμάσει. Είτε το στυλ σου είναι κλασσικό, είτε σου αρέσουν τα τολμηρά look, μη διστάζεις να το δοκιμάσεις.

Το κλασσικό

Το look: Στη κλασσική εκδοχή του, το όμπρε θυμίζει τα ηλιοκαμένα μαλλιά. Σκοπός του είναι να δείχνει φυσικό, με το χρώμα να ξεκινάει καστανό στις ρίζες και να ανοίγει σταδιακά σε πιο ξανθές ή πυρόξανθες αποχρώσεις από τη μέση των μαλλιών μέχρι και τις άκρες τους.

Το στυλ: Το κλασσικό όμπρε είναι τόσο δημοφιλές που δείχνει όμορφο από την πιο επίσημη περίσταση έως τις πιο casual στιγμές. Ταιριάζει ιδιαίτερα στο στυλ "glam-rock", χωρίς όμως να περιορίζεται εκεί. Είναι δημοφιλές γιατί είναι ευέλικτο και φαίνεται υπέροχο τόσο σε μαζεμένα μαλλιά το πρωί για τη δουλειά, όσο και σε ελεύθερα κυματιστά για τις βραδινές σου εξόδους.

Τι λένε οι ειδικοί: Τα πλεονεκτήματα του κλασσικού όμπρε είναι πως διαρκεί, χωρίς να απαιτεί συχνό βάψιμο, ενώ από πρακτική και αισθητική άποψη θυμίζει αρκετά τις κλασσικές ανταύγειες. Ταιριάζει σε ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά και αναδεικνύεται ιδιαίτερα στα μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Όμπρε με χρώμα

Το look: Το όμπρε με χρώμα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Για αυτές που ψάχνουν ένα ιδιαίτερο look, ένα όμπρε με βάση το κόκκινο χρώμα στις ρίζες και μπλε άκρες, είναι η απόλυτη ανανέωση. Ειδικά αν είσαι ήδη κοκκινομάλλα και έχεις ανάγκη από μια αλλαγή, αυτό το όμπρε είναι για σένα.

Το στυλ: Το όμπρε με χρώμα ταιριάζει σε δυναμικές γυναίκες, τραβώντας όλα τα βλέμματα. Για το γραφείο, προτίμησε να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο, που χαρίζει γοητεία και κύρος, χωρίς να περιορίζει το στυλ σου. Προσάρμοσε το μακιγιάζ σου, αποφεύγοντας τα έντονα χρώματα, καθώς το χρώμα των μαλλιών σου τονίζει ήδη τα χαρακτηριστικά σου.

Τι λένε οι ειδικοί: Το όμπρε σε έντονα χρώματα θα σου χαρίσει ένα απίστευτο look. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι πως τα χρώματα χάνουν γρήγορα την ένταση τους.

Image credits: Pixelformula, Chloe Summer 2017 / Topshop Unique Summer 2016

Content created by Webedia