Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Φυτική Βαφή Μαλλιών: Όσα θέλεις να μάθεις

hair image

Επιστροφή στη φύση ή ένα διάλειμμα από τις σκληρές βαφές; Όποιο λόγο και να έχεις, η φυτική βαφή μαλλιών είναι ο απλούστερος τρόπος να επιλέξεις μια πιο ποιοτική στάση ζωής. Μάθε όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών βαφών και δες γιατί θα κερδίσουν την προτίμησή σου.

Η διαφορά της φυτικής βαφής

Οι φυτικές βαφές μαλλιών έχουν κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια λόγω της στροφής ενός μεγάλου μέρος των καταναλωτών προς έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής. Οι φυτικές βαφές δεν αποτελούν κάτι νέο αφού χρησιμοποιούνταν από γυναίκες σε όλο τον κόσμο, πριν την εμφάνιση των τεχνητών βαφών, με δημοφιλέστερη τη χέννα. Οι πραγματικά φυτικές βαφές αποτελούνται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και δεν αναμειγνύονται με οξυζενέ ούτε απαιτούν άλλη ουσία ενεργοποίησης. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι έντονο στην αρχή και μπορείς να τις βρεις σε διάφορες αποχρώσεις. Το χρώμα των φυτικών βαφών είναι μόνιμο και σταθερό και μπορεί να γίνει σταδιακά πιο απαλό και φυσικό, χωρίς όμως το συνηθισμένο ξεθώριασμα που συναντάται στις συμβατικές μόνιμες βαφές. Αυτό συμβαίνει γιατί η φυτική βαφή δεν εισχωρεί μέσα στην τρίχα, αλλά τη βάφει εξωτερικά και είναι πιο φιλική προς τα μαλλιά.

 

Γιατί να την επιλέξεις

Δυσανασχετείς με τα χημικά στις βαφές μαλλιών; Προτιμάς τις φυσικές αποχρώσεις που προσφέρουν αβίαστο αποτέλεσμα; Τότε οι φυτικές βαφές είναι για σένα. Χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά με χρωστικές και οξυζενέ, μπορείς να αποκτήσεις έναν ιδιαίτερο φυσικό τόνο, που ξεφεύγει από την ομοιομορφία μιας και μοναδικής απόχρωσης, με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση πάνω στα μαλλιά σου. Επειδή ακριβώς η φυτική βαφή δεν εισχωρεί βαθιά, προσφέρει μια φυσική λάμψη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη ταλαιπωρίας των μαλλιών σου. Λειτουργεί υπέροχα σε μαλλιά που δεν έχουν ξαναβαφτεί, στην περίπτωση που ψάχνεις τρόπο να τονώσεις το φυσικό σου χρώμα ή τα λευκά σου.

Image credits : iStock/Getty Images - shumskaya

 Content created by Webedia