Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Φυσικές βαφές μαλλιών: Ο απόλυτος οδηγός

Getty images concern

Ποιές φυσικές βαφές μαλλιών είναι διαθέσιμες;

Ποιές είναι οι διαφορετικές επιλογές για φυσικό βαψιμο των μαλλιών και ποιές αποχρώσεις μπορείτε να πετύχετε με φυσικές βαφές μαλλιών ; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε για να γνωρίζετε πως να βάψετε τα μαλλιά σας με φυσικά συσταστικά...είναι εδώ! 

Γιατί θα έπρεπε να βάφετε τα μαλλιά σας φυσικά;

Το βάψιμο των μαλλιών σας με φυσικές βαφές μαλλιών είναι ένα ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. Ολοένα και περισσότερο, οι άνθρωποι επιλέγουν φυσικές μεθόδους όσο αφορά στο βάψιμο των μαλλιών τους ανεξάρτητα από την προτίμησή τους για φυσικά συστατικά, είτε από φόβο να είναι ευαίσθητοι στις τεχνητές φόρμουλες, είτε απλά λόγω της επιθυμίας να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. 

Τί άλλαξε για τα φυσικά επαγγελματικά προϊόντα βαφής μαλλιών ;

Μόλις πριν λίγα χρόνια, τα φυσικά επαγγελματικά προϊόντα βαφής μαλλιών ήταν περιορισμένα. Υπήρχαν κάποιες λίγες επιλογές για φυσικές βαφές στην αγορά και μία περιορισμένη γκάμα αποχρώσεων αν θέλατε να βάψετε τα μαλλιά σας με φυσικά συστατικά.  Επιπλέον, το τελικό αποτέλεσμα του χρώματος ήταν συχνά απρόβλεπτο, δεν διαρκούσε πολύ καιρό και δεν κάλυπτε πάντα και ολοκληρωτικά τα γκρίζα μαλλιά. Πού βρισκόμαστε και τί είναι οι φυσικές βαφές μαλλιών σήμερα; 

Τα πάντα έχουν αλλάξει ! Yπάρχει έκρηξη παραγωγής φυσικών επαγγελματικών προϊόντων βαφής μαλλιών, με διάθεσιμες 100 % φυσικές και υβριδικές επιλογές. Υπάρχει επίσης μία εκτενής γκάμα επιλογών φυσικής βαφής μαλλιών που προσφέρουν συνδιασμούς και δεν ξεθωριάζουν αμέσως. 

Image credit: Getty Images - artursfoto